50 päivää vaaleihin – Kokoomus ja Timo Heinonen avasivat viralliset vaalisivunsa

Uutiset, lauantaina 26.02.2011

Eduskuntavaaleihin on aikaa tänään tasan 50 päivää. Tänään kokoomus avasi oman eduskuntavaalikampanjansa teemalla Paremminvointiyhteiskunta ja samaan aikaan kansanedustaja Timo Heinonen oman 2011 kampanjansa mikä tähtää samalla tavalla parempaan arkeen.

– Halusimme tehdä näkyvän ja uudenlaisen kampanjan. 50 päivää vaaleihin ja tästä lähdemme yhdessä rakentamaan entistä parempaa ja välittävää Suomea, totesi Timo Heinonen.

Timo Heinosen eduskuntavaalisivut avattiin osoitteeseen www.timoheinonen.fi/vaalit. Kokoomuksen kattokampanja on netissä osoitteessa: www.paremminvointivaltio.fi.

– Me lähdemme siitä liikkeelle niin kokoomuksen kuin omassakin kampanjassani, että paras Suomi syntyy niin että yhteiskunta luo hyvät edellytykset pärjätä ja auttaa silloin kun apua tarvitaan. Mutta aidoksi paremminvointivaltioksi se vasta kehittyy kun me kaikki yhdessä sitoudumme siihen ja olemme toistemmekin apuna, linjasi Heinonen.

Heinosen 2011 -eduskuntavaalien värimaailma noudattelee samaa tuttua teemaa kuin neljävuottakin sitten. Myös perusta välittäminen, mahdollisuuksien tasa-arvo ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus johdattelee kampanjaa.

– Olen rakentanut oman vaaliohjelmani laajaksi paketiksi joka tarjoaa minun linjoja kohti parempaa Suomea. Se tarkoittaa laadukkaita perhepalveluita, koulutua varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin, hyvää työelämää ja arkea missä jokainen työtunti on kannattava kukkaronkin kannalta ja sitten erityisesti arvokasta vanhuutta.

Tukiryhmässä oli jo avauspäivänä lähes 400 julkista tukijaa. Tukiryhmä onkin kasvanut vuoden alusta jo joka päivä.

– On ollut uskomatonta huomata miten työtäni kiitetään tälläkin tavalla. Viime kerralla vaalipäivänä ryhmässä oli 501 tukijaa ja katsotaan mihin nyt pääsemme. Julkinen tukeminen on todella arvokas juttu tässä kampanjassani. Se on merkki siitä, että olen ainakin osittain duunissa onnistunut, totesi Timo Heinonen ja toivotti kaikki mukaan tukemaan paremman Suomen linjan vetoja.

Tukiryhmään voi liittyä kampanjasivuilla www.timoheinonen.fi/vaalit2011/

Kommentit