”40 vuotta kuntatyötä takana” Lopen kunnajohtaja Voitto Saraneva eläkkeelle

Uutiset, maanantaina 11.05.2009

40 vuotta kunta-alalla ja siitä 18 vuotta Lopen kunnanjohtajana ja lähes 30 vuotta Lopella työskennellyt kunnanjohtaja Voitto Saraneva vietti viimeistä työpäiväänsä maanantaina 11.5.2009. Päivänä aikana kunnantalolla kunnanjohtajaa kävi kiittämässä ja onnittelemassa iso joukkoja kuntalaisia ja toimijoita, mutta myös paljon ihmisiä maakunnasta. Saraneva olikin kiitetty maakunnallinenkin toimija.

– Useamman kerran tässä oman 13 kuntapolitiikkavuoden aikana on saanut kuulla miten Voittoa (Saraneva) kiitellään ja kehutaan maakuntasolla. Hänen äänensä on kuulunut niin Lopen mutta yleisesti maaseutukuntien puolesta monessa asiassa, kertoi Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Timo Heinonen.

Voitto Saranevan virallisella vastaanotolla kävikin päivän aikana lukuisten kuntien ja kaupunkien edustajat pidemmänkin matkan takaa. Varsinaisen vastaanoton jälkeen kunnanjohtaja nautti vielä läkiäiskahvit lähimpien työkavereidensa kanssa ja illalla illallisen kunnanhallituksen sekä kunnanhallituksen entisten puheenjohtajien kanssa.

Viimeinen työpäivä päättyi vuoden -56 Massey Fergussonin lahjoitukseen jolla kunnanjohtaja lähti tyytyväisenä kohti kotiaan.

Kommentit