150 poliittista vitsiä koossa

Uutiset, lauantaina 20.01.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinosen kotisivuillaan keräämä poliittisten vitsien sivu on saanut hyvän vastaanoton. Parin kuukauden aikana sivuille on lähetetty jo 150 vitsiä ja uusia vitsejä tulee lähes päivittäin.

-Se parhaiten nauraa, joka itselleen nauraa. Eikö se niin ole, toteaa itsekin politiikassa jo kymmenen vuoden ajan mukana ollut Timo Heinonen ja jatkaa: -Politiikkaa käsitteleviä vitsejä on paljon ja ajattelin, että ne olisi hyvä kerätä yhteen paikkaan. On ollut myös hauska huomata miten samoista vitseistä on olemassa erilaisia toisintoja. Vitsit siis elävät ajan mukaan. Ja puolueidenkin mukana.

Poliittisia vitsejä löytyy useista eri kirjoista yksittäisinä, mutta varsinaista politiikan vitsikirjaa ei vielä taida olla olemassa.

-Ei taida kukaan vielä olla kerännyt poliittisia vitsejä kirjaksi, mutta tehdään me se. Jos sinulla on hyvä vitsi niin laita se tulemaan meille, kannustetaan Heinosen kotisivuilla osoitteessa www.timoheinonen.fi

Lisäksi sivuilla painotetaan, että niille lisätään vain hauskoja, fiksuja ja mukavia vitsejä. ”Ei vitsin ole tarkoitus aiheuttaa mielipahaa vaan vain mielihyvää. Hymyä.”

Kommentit