Timo Heinonen TV:stä vaalikarenssiin

Uutiset, lauantaina 20.01.2007

MTV3:lle jo kuuden vuoden ajan urheiluohjelmia juontanut, käsikirjoittanut ja tuottanut yrittäjä Timo Heinonen asetettiin eduskuntavaalien tv:n vaalikarenssiin tammikuussa. Eduskuntavaaliehdokkuus pitää Heinosen poissa tv:stä vajaan parin kuukauden ajan, mutta ehdokas ei tilanteesta ole huolissaan.

– En oikein ole ymmärtänyt sitä, että osa tv:stä vaalikarenssiin joutuneista ehdokkaista on valittanut tilannetta ja työnteon mahdollisuuden viemistä. Asiahan on vanha tuttu ja kaikkien hyvin tietämä. Sen kanssa on vain elettävä ja eihän karenssi kuitenkaan estä muuta työntekoa kuin kasvojen ruudussa näkymisen, totesi Timo Heinonen.

Heinonen on nähty lähinnä MTV3:sen ohjelmissa koko 2000-luvun ajan. Erityisalueena moottoriurheilu ja urheiluohjelmat yleensä. Viime vuosina Heinonen on tuottanut lisäksi oman yrityksensä Oy TeeHoo Ltd:n kautta MTV3:lle mm. enduron MM-sarjan tv-ohjelmat.

– Vuositasolla ohjelmia on kertynyt nelisenkymmentä. Viime vuonna vajaa kaksikymmentä enduro-ohjelmaa, rallicrossin ohjelmasarja, moottorikelkkojen Suomen MM-osakilpailu ja Motorforum –moottoriurheilun viikottaisia makasiiniohjelmia ja kilpailuinserttejä siihen, listasi Heinonen tv-töitään ja kertoi käsikirjoittavansa lisäksi muutamia muita urheiluohjelmia eri kanaville.

– No muutama mielenkiintoinen kovempi juttu meni nyt vaalien takia tv-puolella ns. ohi suun, mutta itse olen ehdokkaaksi halunnut. Niissä olisi ollut kyllä äärimmäisen mielenkiintoista olla mukana, mutta nyt keskityn tähän työhön 110 prosenttisesti, totesi Heinonen, mutta ei halunnut tarkemmin yksilöidä mistä tv-töistä oli kyse.

Timo Heinonen on kokoomuksen kansanedustajaehdokkaan Hämeessä. Koulutukseltaan Heinonen on kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja.

Kommentit