Zyskowicz & Heinonen kesäkiertue jatkui – Hausjärven markkinoilla ja Forssan Holjilla riitti vilskettä

Uutiset, lauantaina 07.08.2010

Kansanedustajakollegat Ben Zyskowicz ja Timo Heinonen jatkoivat Hämeen kesärundiaan elokuun alussa Hausjärven Oitin Markkinoilla ja Forssan Holjilla. Väkeä paikallisilla kokoomusteltoilla riittikin ja keskustelu kävi vilkkaana. Ostoksillekin kaksikko päivän aikana ehti.

– Ben oli menossa ystävänsä mökille kylään ja Hausjärven torilta lähti matkaan kotipullaa ja suuri mustikkakakku. Ja tulihan sitä kahvia ja muutakin kesäherkkua nautittua, kertoi Timo Heinonen.

Helteisenä jatkunut elokuu tarjosi markkinoille erinomaisen sään ja keskustelu oli vilkasta.

– Tuttuja kesän aiheita esillä. Tänään myös tutustuimme matkalla Benin kanssa Forssa-Loppi-Riihimäki-Lahti tien eli Kantatie 54:n huolestuttavan huonoon kuntoon. Esityisesti juuri tien länsipää kaipaa pikaisesti perusparannusta. Pelkällä asfaltilla ei enää tietä korjata, totesi Heinonen.

Oitissa ihmisiä puhutti edelleen kunnassa kesällä tapahtunut kaasupäästö ja sen ympäristö haitat. Ja esillä oli myös toisenasteen tieverkon surkea kunto.

– Kyllä nyt tilanne alkaa olla sellainen, että nämä tieasiat pitää nostaa tikunnokkaan seuraavien eduskuntavaalien jälkeen. On tärkeää, että teemme suuria liikennehankkeita, mutta nyt alkaa myös olla korkea aika korjata myös pienempiä valtionteitä ja kantatieverkkoamme.

Kansanedustajien kanssa Forssan markkinoilla tunnelmiin liittyi myös Hämeen Kokoomuksen uusia eduskuntavaaliehdokkaita. Zyskowicz ja Heinonen kehuivatkin joukon intoa ja yhteishenkeä.

– Olen todella iloinen, että meillä on tällainen joukko ehdokkaita. Työtä tehdään innolla ja yhteenhiileen puhaltaen. Olen varma, että tämä on paras tie vaalivoittoon, kiitteli Timo Heinonen Hämeen kansanedustajaehdokkaita.

Heinonen toimii lisäksi Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajana ja on siksi myös erityisen kiinnostunut koko vaalipiirin kokoomuksen vaalituloksesta.

– Ehdokasasettelumme on edennyt hyvin. Meillä on itseasiassa vain positiivinen ongelma. Eli ehdokkaita ja ennen muuta erinomaisia ehdokkaita on enemmän kuin listalle mahtuu. Mutta olen varma, että kun listamme on valmis 14 ehdokkaan joukkue niin koossa on sellainen ryhmä, josta jokainen löytää itselleen sopivan ehdokkaan, totesi Heinonen, joka ei itse ehdokkaana ollessaan osallistu itse ehdokasasetteluun.

Kommentit