Yksi eduskunnan vanhimmista YouTube -kanavista uudistui – EduskuntaTV:n juontajaksi Elisa Hyvärinen

Uutiset, sunnuntaina 01.12.2019

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinosella on yksi ainakin eduskunnan vanhimmista ja pitkäikäisimmistä Youtube-kanavista, jos ei jopa pitkäikäisin. Videoblogin pitämisen Heinonen aloitti tammikuussa 2011 ja nyt tammikuun 21. päivänä videoblogi täyttää jo kymmenen vuotta. Pitkään Ajankohtainen Vartti -nimellä kulkenut blogi uudsitui nyt kymmenenteen vuoteensa EduskuntaTV:ksi. Uudistuksen myötä kanavan juontajana aloitti Elisa Hyvärinen. Heinosen Youtube-kanavan suosituin video on kerännyt jo yli 156 000 katsojakertaa.

EduskuntaTV:n juontajana ja toimittaja aloitti marraskuussa Elisa Hyvärinen. Ohjelmien kuvauksesta ja editoinnista vastaa jatkossakin Malin Anomaa. Uudistuneen formaatin ensimmäinen jakso kuvattiin eduskunnan Keltaisessa naisten huoneessa.

-Perinteinen pidempi ajankohtaiskeskustelu jatkuu kanavalla. Elisa Hyvärinen toimittaa ja juontaa näitä noin kaksi kertaa kuukaudessa. Lisäksi Eduskunta FacebookLivet ja myös lyhyempi videoita kanavalle tulee säännöllisesti niin eduskunnan puheenvuoroistani kuin muustakin ajankohtaisesta. Uusiakin ideoita on työnalla ja niitä julkistamme lisää myöhemmin, paljastaa kansanedustaja Timo Heinonen.

Heinosen EduskuntaTV:n kaikki videot on katseltavissa myös Facebookin alustalla ja myös Heinosen kotisivuilla www.timoheinonen.fi. Tavoite onkin saada eri jakelukanavien kautta erilaisia katselijoita videoblogeille ja -tuotannoille.

-Facebookin puolella videot keräävät erilaisia katselijoita kuin taas Youtubessa ja myös kotisivunu blogin kautta nämä saavuttavat hyvin katselijoita.

EduskuntaTV:n ensimmäinen jakso julkaistiin marraskuun viimeisellä viikolla ja samalla uutena toimittajana ja juontajana aloitti Elisa Hyvärinen.

Kommentit