XI thDERBY.

Blogi, lauantaina 13.07.2013

Tänään kesäratsastusten huipennus, kun kisaamme yhdentoista kerran tallillamme Timon Törpöstä. thDERBYstä on muodostunut yksi kesän kohokohdista yli kymmenen vuoden aikana ja sitä edeltää aina tuo tiukka ja hauska ratsastusleiriviikko. Sääkin näyttää jälleen olevan totutunlainen ja ainakin viimeinen rataharjoitus meni ihan kohtuullisesti. Hyvällä mielellä siis kilpailuun mukaan.

Hyvinkäällä jatkuu talousalueemme tapahtumaviikonloppu eilen avatuilla Asuntomessuilla, Torin Rytmeillä ja pesäpallon Itä-Länsi -arvo-ottelulla ja totta kai sillä ensimmäisellä MX1 ja MX2 -luokkien MM-osakilpailulla Vauhtipuistossa. Itse suuntaan myös viikonloppuna Hyvinkäälle ja toivotaan, että huomenna sunnuntainakin sää siellä suosii.

Viikonloppua kaikille. Ja kesää. Ihan vähän hyttysiä vaan.

Upea ratsastuspäivä takana. Voittoon tänään Tiina Seppälä Teeban kanssa. Kaksikko teki erittäin vahvaa työtä ja erinomaisen tasaisen ja hyvän radan. Voitto oli siis enemmän kuin ansaittu ja pitkä yhteistyö näin palkittiin. Itsekin tein 10 ratsastajan joukossa ihan kelpo radan vaikean viikon jälkeen. Kärkikolmikkoon ei tänä vuonna varmasti asiaa, mutta tokkopo sentään viimeiseksikään jään. Sitten tämä perinne päättyisi jos niin kävisi. Selviää.

Kommentit