Vilskepäivä Hämeessä – Timo Heinonen odottaa aurinkoista kesää

Uutiset, lauantaina 09.06.2012

Hämeessä vietettiin kesäkuun alkajaisiksi vilkasta kesäpäivää. Tapahtumia riitti ympäri Hämettä ja Kokoomus oli vahvasti mukana kesässä. Kansanedustaja Timo Heinonen kiersikin koko lauantaipäivän ahkerasti kesätapahtumia ja -markkinoita ja keskustelut kävivät vilkkaana.

– Oikein antoisa päivä. Harmi, että tapahtumia oli niin paljon, että kaikkiin kutsuihin ei millään pystynyt vastaamaan myöntyvästi, kertoi Timo Heinonen kesäpäivän jälkeen, joka ei kuitenkaan säällään aivan parasta kesää vielä ollutkaan.

Heinosen päivä alkoi kotikunnasta Lopelta missä hän tapasi jokakesäiseen tapaan kunnan vapaa-ajanloppilaisia. Vapaa-ajanasukkaiden ja Lopen kunnn yhteistyötapaaminen on yksi kesän perinne ja tänäänkin aamun palaverissa oli käyty läpi niin Lopen ajankohtaisia asioita kuin tulevaakin.

– Aina mm. jätehuolto ja järvien tila puhuttaa. Ja hyvä onkin. Tällä kertaa myös yksityistieasiat ja olikin mukava kertoa, että nyt olemme pystyneet kasvattamaan yksityistierahoitusta jälleen 10 000 eurolla ja tavoitteenamme on, että ensi vuonna summa saataisiin kasvatettua takaisin 80 000e, mistä se aikanaa ajettiin alas, kertoi Heinonen.

LFT juhli torilla

Päivä jatkui Lopen kunnan järjestämällä Tavataan torilla ja tullaan tutuksi -tapahtumalla. Tori olikin täynnä myyjiä ja kunnanvirkamiehillä ja myös kunnanhallituksen puheenjohtajanakin toimivalla Timo Heinosella riitti juttuseuraa.

– Tällä kertaa tuli oikeastaan vain myönteistä palautetta ja jopa kehuja ja kiitoksiakin. Se on aika poikkeuksellista, mutta tottakai se lämmittää mieltä. Ja olemmekin nyt tehneet ihan tosissaan työtä sen eteen, että kunnan talous on saatu jälleen vakaalle pohjalle ja nyt voimme panostaakin johonkin, kertoi Timo Heinonen.

Toritapahtumassa nähtiin myös nuoria miehiä sinisissä huppareissaa. Lopen Floorball Teamin C96-pojat esittelivät Suomenmestaruusmitalejaan ja upeaan mestaruuspokaalia toriyleisölle. Lopen kunnanjohtaja Karoliina Viitanen kiitti ja kehui LFT:n poikia vielä kerran hienosta pr-työstä koko Lopen hyväksi.

– Annoimme kunnalta vielä pojille kiitokseksi käyttöön yhdeksi päiväksi Syrjän rantasaunan Loppijärven rannalta. Sieltä on hyvä startata vaikkapa uuteen kauteen ja hiona jo nyt erinomaista yhteishenkeä entisestään.

Shoppingissa tuhansia ihmisiä

Kansanedustaja Timo Heinosen päivä jatkui sitten Riihimäellä missä tänään vietettiin Erämessujen ja Lasitapahtuman lisäksi myös Shopping-tapahtumaa kaupungin keskustassa. Mukana oli luonnollisesti myös Riihimäen Kokoomus ja Heinonen mukana teltalla.

– Väkeä oli todella paljon liikkeellä. Uskaltaisin sanoa, että tuhansia. Ja kiva oli huomata, että kokoomusteltta oli poliittisista teltoista se mikä veti ylivoimaisesti eniten väkeä paikalle, kertoi Timo Heinonen ja paljasti, että tapahtumassa mukaan saatiin jälleen muutama uusikin kuntavaaliehdokas.

– Hyvä ystäväni Derya Özgün mm. allekirjoitti tänään kunnallisvaalisopimuksen. On upeaa saada hänetkin mukaan joukkueeseemme, paljasti Heinonen.

Heinosen lauantai-päivä jatkui Riihimäellä ja siellä hän pääsi mm. nauttimaan Idols-voittaja Saara Aallon esiintymistä Graniitin Aukiolla.

– Oli harmi, että kaikkialle en nyt millään ehtinyt. Sain kutsun myös Hattula-päivän tapahtumaan ja kolmeen muuhunkin tapahtumaan. Mutta nyt oli ruuhkaa, hymyili ja pahoitteli Timo Heinonen.

Kommentit