Vielä on kesää jäljellä.

Blogi, maanantaina 15.07.2013

Lomaviikko alkuun. Tänään toki vielä hieman kirjoitustöitä ja siistiä sisätyötä, mutta sitten suunnaksi Korkeasaari ja Linnanmäki ja sen semmoista perinteikästä kesäloman viettoa. Niin ja sopiihan siihen kesäravitkin ja mansikoita ja kahviakin. Eikös sellaisesta ole hyvä kesälomaviikko tehty.

Nyt keuli jo Soinin hevonenkin 🙂

Tänään kesäraveissa oli todellakin tunnelmaa. Kaimani Timo Soini oli myös kilpailuja katsomassa ja syykin oli selvä. Miehen osaomistama A.T.Vihtori haki uransa avausvoittoa. Sitä ei Riihimäen Kesäravit kuitenkaan tuoneet vaan Vihtorin tappioputki venyi jo 69 starttiin. Saas nähdä tuleeko uran avausvoittoa koskaan. Hevonen nimittäin keuli pahan kerran ja hylky liikojen laukkojen takia. Timon kanssa siinä ennen starttia leukailtiinkin. Ensin hän minulle gallupeista ja EU:n tukipaketeista ja sitten minä hieman mopon keulimisesta. Mukava mies ja ollut hieno saada tutustua häneen ulkoasiainvaliokunnassa ja tehdä siellä työtä joka päivä eduskunnassa.

No nyt olimme kumpikin kesälomatunnelmissa ja nautimme yhteisestä harrastuksestamme eli raveista. Timo oli ajellut omalta mökiltään yli 180 kilometriä Riihimäen Kesäraveihin ja nyt Kouvolan ja Lahden jälkeen minä pääsin vuorostani 20 kilometrillä. Mutta mikäs sen mukavampaa tällaisina kesäiltoina olisikaan kuin auringonpaiste ja hyvät ravit.

Väkeä Riihimäen Kesäraveissa oli jälleen todella hyvin. Riihimäen Raviseuran työ tuottaa tulosta ja tänä vuonna joka raveissa ollut väkeä oikeastaan melkein tungokseen asti. Seuran puheenjohtaja Jori Hovi jo kertoi hieman ensi kaudenkin suunnitelmista ja itsekin heitin heille jotain ideaa pohdittavaksi. Katsotaan tarttuvatko ja toteutuvatko. 

Mutta nyt vapaapäivän kaunis ilta Loppijärven rannalla. Huomenna Helsinkiin perinteinen Korkeasaari ja Linnanmäki kahden seuraavan päivän lomaohjelmassa.

 

Kommentit