Olen tukenut Timoa hänen koko uransa valtakunnan politiikassa ja tuen edelleen. Timon on näyttänyt osaamisensa ja lunastanut paikkansa Kokoomuksen eturivissä. Timoa tarvitaan seuraavallakin vaalikaudella

Iiro Viinanen, ministeri

Timo on kokenut, ahkera ja osaava kansanedustaja, joka taitaa niin päätöksenteon kuin retoriikan täysistunnossa. Salis eka, salis vika!

Elina Valtonen, kansanedustaja, Kokoomuksen varapuheenjohtaja

 

Timon kanssa olemme tehneet yhdessä paljon. Ja toivon, että teemme jatkossakin.

Ben Zyskowicz, kansanedustaja

 

Timo on johtanut Kokoomuksen vaihtoehtobudjettien valmistelua. Hänellä on ollut hyvin keskeinen rooli Kokoomuksen talous-ja työllisyyslinjauksia tehtäessä. Erityisesti budjettiin liittyvissä kysymyksissä Heinonen on ollut Kokoomuksen ”spokesman” ja hoitanut sen roolin erinomaisesti myös eduskuntasalissa ja julkisuudessa.

Arto Satonen, kansanedustaja

 

Olen oppinut tuntemaan Timon tinkimättömänä maanpuolustuksen ja kansallisen turvallisuuden vartijana. Juuri tätä tarvitaan näinä aikoina.

Antti Häkkänen, kansanedustaja, Kokoomuksen varapuheenjohtaja

 

Olemme toimineet pitkään Timon kanssa mm. puolustusvaliokunnassa. Uskottavasta maanpuolustuksesta olemme halunneet aina pitää yhdessä huolta. Yhteistyö on ollut hyvää ja olemme aina edenneet Isänmaan etu edellä.

Mikko Savola, puolustusministeri, kansanedustaja (kesk.)

 

Vaikuttavaa työtä valiokunnissa: Timo edisti muun muassa rauhanturvaajaveteraanien kuntoutusrahaa hallinto- ja turvallisuusjaoston kokouksissa useaan otteeseen. Tuloksena 200 000 euron lisäys tärkeään kohteeseen. Yhteistyöllä enemmän aikaan.

Ville Vähämäki, kansanedustaja, Hallinto- ja turvallisuusjaoston pj. (ps.)

 

Olen 12 vuoden aikana oppinut tuntemaan Timon monipuolisena asiaosaajana erityisesti puolustukseen ja maamme turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Timo on supliikki sananiekka, joka ymmärtää poliittiset kiemurat. Lapsiperheen arki pitää hänellä jalat maassa. Suosittelen.

Jaana Pelkonen, kansanedustaja

 

Olen tämän kauden istunut Timon kanssa niin valtiovarainvaliokunnassa kuin puolustusvaliokunnassakin. Timon työssä kansanedustaja näkyy palo ja paneutuminen . Hän haluaa edistää asioita. Sen hän tekee rakentamalla koalitioita ja luomalla hyviä yhteyksiä yli puoluerajojen. Sellaista toimijuutta eduskunnassa tarvitaan.

Anders Adlercreutz, kansanedustaja (rkp)

 

Timo on rautainen osaaja ja timantin kova työmies. Hän perehtyy syvällisesti asioihin ja tuo ajatuksensa julki selkeästi ja vaikuttavasti. Timo ei häkelly tiukassakaan debatissa, vaan vastaukset lävähtää, kuin piiskatykin suusta ja hän ei silti loukkaa ketään verbaaliakrobatiallaan. Timo on myöskin erittäin avulias ja on neuvonut ja tukenut aina, kun on kysyttävää tullut tämmöiselle valtakunnan politiikan untuvikolle. Nyt on oikea aika äänestää todellinen taitaja eduskuntaan, älä siis epäröi, vaan anna äänesi Timo Heinoselle!

Jari Kinnunen, kansanedustaja

 

Timo on eduskunnan tarmokkaimpia (tarmokkain?) kansanedustaja ja tekee työnsä tinkimättömästi ja määrätietoisesti. Hän paneutuu asioihin syvällisesti ja ottaa napakasti kantaa epäkohtiin. Timolla on hyvä vaikutuskyky ja hän edistää merkittävällä tavalla tärkeitä asioita.

Jukka Kopra, kansanedustaja

 

Timo on taitava monella politiikan sektorilla. Olen saanut tehdä yhteistyötä hänen kanssaan erityisesti koulutuspolitiikan puolella. Timo ymmärtää koulumaailman kehittämistarpeet – ja lisäksi tietää keinot!

Paula Risikko, kansanedustaja

 

Timo on yksi parhaista eduskunnan puhujista. Hän oivaltaa aina heti, mikä missäkin asiassa on tärkeintä ja mitä mieltä asiasta kannattaa olla. Timo on erinomainen kansanedustaja, jolle toivon pitkää uraa politiikassa!

Pia Kauma, kansanedustaja

 

Timo on rautainen asiantuntija ja osaaja, mutta samalla aina pilke silmäkulmassa valmiina tuomaan hyvää mieltä ympärillään oleville. Timolla on suuressa salissa aina kaasu pohjassa kun pitää puolustaa Suomea ja suomalaisia taitavalla kielenkäytöllä ja faktapohjaisilla argumenteilla. Hieno mies kerta kaikkiaan!

Ville Kaunisto, kansanedustaja

 

Timo on osaava poliitikko, hän uskaltaa sanoa asiat niinkuin ne ovat ja hänet tunnetaan eduskunnassa ulko- ja turvallisuuspolitiikan osaajana. Timo puolustaa koko Suomea, mutta edistää myös Hämeen (vai Etelä-Hämeen?) asioita. Ihailen Timon taitoa tiivistää kaikkein olennaisin muutamaan sanaan. Usein vieläpä aika nasevasti. Olen tehnyt eduskunnassa Timon kanssa yhteistyötä maanpuolustusasioissa ja arvostan kovasti hänen panostaan isänmaan hyväksi.

Atte Kaleva, kansanedustaja

Timo Heinonen on aktiivinen, näkyvä ja ahkera oman alueensa vahva edunvalvoja. Timo on hyvä esimerkki kansanedustajasta, joka pystyy tekemään yhteistyötä yli puoluerajojen tinkimättä omista ja puolueensa arvoista ja tavoitteista.   Vaikka eduskunta-aikoina otimme paljon myös yhteen eri asiakysymyksissä, Timon kanssa oli ja on yhä edelleen ilo istua kaffelle ja vaihtaa kuulumiset. Timo on reilu kaveri ja sosiaalisesti lahjakas, siksi yhteistyö on helppoa ja mukavaa.

Touko Aalto, entinen Vihreän liiton puheenjohtaja ja kansanedustaja

 

Arvatenkaan kokoomus ei ihan ole ykkössuositukseni eduskuntavaaleihin, mutta jos kokoomuslaista haluat äänestää, niin Heinosen Timo on hyvä turvallisuuspolitiikan osaaja. Yhteistyömme tällä sektorilla on ollut mutkatonta ja hyvää. Timon ajatuksiin kannattaa tutustua.

Antti Kaikkonen, puolustusministeri, kansanedustaja (kesk.)

 

Olemme tehneet Timon kanssa hyvää yhteistyötä turvallisuuden saralla. Tehtävää riittää jatkossakin niin arjen turvallisuudesta poliisin resursseihin ja myös koko oikeudenhoidon ketjun vahvistamiseen. Meidän tulee taata turvallinen Suomi kaikille! Tätä työtä kanssamme jatkamaan tarvitsemme Timoa.

Pihla Keto-Huovinen, kansanedustaja, Kokoomusnaisten puheenjohtaja

 

Olen oppinut tuntemaan Timon kovana turvallisuuspolitiikan substanssiosaajana. Suomi liittyy Natoon, ja Timo on ollut historian oikealla puolella jo pitkään. Myös velkaantuminen kiihtyy eikä seuraavan neljän vuoden ajaksi ole tulossa kuin verta, hikeä ja kyyneleitä. Timo ei taatusti pelkää ryhtyä hommiin!

Patrick Itäniemi, kokoomusnuori, lukiolainen

 

 

Etusivu