Vaali-chat antaa mahdollisuuden reaaliaikaiseen keskusteluun

Uutiset, maanantaina 12.02.2007

Kansanedustajaehdokas Timo Heinonen avaa ystävänpäivänä 14.2.2007 kotisivuillaan osoitteessa www.timoheinonen.fi chat-keskustelupalstan. Chat on avoinna erikseen ilmoitettuina aikoina ja tällöin Heinonen on itsekin paikalla vastailemassa esitettyihin kysymyksiin ja osallistumassa keskusteluun. Ystävänpäivän Chat ajankohta on kello 20-21 ja ensimmäisen tuokion aihe on vapaa.

– Tällaista mahdollisuutta on toivottu erityisesti nuorten ja opiskelijoiden kampanjamme myötä. Päätimme vastata huutoon ja avaamme nyt sivuillemme chatin. Tarkoitus on, että chat on avoinna lähinnä ilta-aikoina kiertuepäivien päätteeksi, mutta jo nyt on muutamalta koululta toivottu myös päiväkeskusteluja. Ne järjestyvät ns. tilauksesta tottakai, kertoi Heinonen.

Ensimmäiseen chat-tuokiolle ei ole annettu tarkempaa aihetta, mutta tulevaisuudessa tunneille tullaan antamaan myös tarvittaessa ja toivottaessa tiukempia aihealueita mistä keskustellaan ja mille alueelle kysymyksiä toivotaan.

– Katsotaan nyt minkä verran chatti saa väkeä liikkeelle. Itse uskon, että hyvin sekaan mahtuu. Tämä on kuitenkin niin uutta ja aikalailla ainutlaatuistakin vielä tällaisessa kampanjassa.

Toiveita chatin aiheista ja ajankohdista voi lähettää kampanjan tukiryhmälle tukiryhma@timoheinonen.fi tai suoraan ehdokkaalle itselleen timo.heinonen@teehoo.com.

Kommentit