Uudet kotisivut auki ja Janakkalan Kokoomuskahvila auki. – Avajaisten päivä.

Blogi, tiistaina 27.01.2015

 

Tässä ne nyt ovat. Uudistuneet kotisivuni. Suuri kiitos sivujen tekijälle Sebastian Kurtzille ja myös kuvaajilleni Mikaela Löfrothille ja Joni Turuselle. Olen itse enemmän kuin tyytyväinen näihin uusiin sivuihin ja toivottavasti tekin näistä tykkäätte. On varmasti totta, että hetken uusiin sivuihin tutustuminen ja tottuminen aikaa vie, mutta teknisesti nämä sivut ovat nyt tätä päivää. Sivut nimittäin suunniteltu nyt niin, että ne toimivat perinteisen tietokonenäytön lisäksi myös Ipadissa ja muissa tableteissä sekä totta kai myös puhelimissa. Aiemmat sivuni eivät näihin kunnolla taipuneet, mutta nyt nämä uudet toimivat.

Mielelläni otan vastaan myös palautetta sivuista ja niiden sisällöistä ja toimivuudesta. Jos myös jotain korjaamistakin löytyy niin laittakaapa ihmeessä viestiä. Tänään sivuilla toki ollut hieman ruuhkaakin uuden ilmeen myötä, mutta muuten pitäisi toimia moitteettomasti.

Kiitos siis vielä Sebastian, Mikaela ja Joni.

….

2

Ruiskukkakahvilan avajaisissa on paljon paljon ihmisiä ja lämmin tunnelma

 

Alexander Stubbin kanssa avaamassa Janakkalan Kokoomuksen Vaalikahvilaa.

Eduskunnassa tänään valiokuntien päivä ja vain lyhyt täysistunto. Näin ehdin hyvin illaksi piipahtamaan vielä Janakkalan Turenkiinkin. Siellä avattiin tänään pääministeri Alexander Stubbin johdolla kevään ensimmäinen Korvakahvila tai janakkalalaisittain Ruiskukkakahvila. Janakkalan Kokoomusjärjestöt olivat kokoomusnaisten johdolla tehneet tavan mukaan kauniin ja kodikkaan kahvilan ja totta kai Turengin parhaalle paikalle. Itse olin jo paikalla hyvissä ajoin ja kun avajaishetki koitti niin tupa olikin sitten tupaten täynnä.

Pääministeri Alexander Stubb avasi kahvilan virallisesti ja piti puheen poliittisesta tilanteesta ja tulevasta. Mielenkiintoinen hetki koettiin kun kesken puheen pääministerin puhelin soi. Toki äänettömällä. Soittaja oli Kreikan vaalivoittaja ja tuleva pääministeri Syrizan puheenjohtajan Alexis Tsipras. Stubb pyysi anteeksi ja vastasi ja kävi keskustelun kollegansa kanssa Janakkalasta. Näin se maailma on pieni.

Pääministereiden puheen jälkeen vielä jatkoimme iltaa yleisökysymysten parissa ja itsekin muutaman sanan väelle sanoin. Meillä nyt hyvä porukka ja hyvä henki päällä ja uskon, että työ keväällä sitten palkitaan. En malttaisi millään odottaa kampanjan pariin pääsemistä, mutta nyt vielä eduskunnassa töitä riittää ja ne hoidetaan ensin.

PM Alexander Stubb avasi tänään ensimmäisen kokoomuskahvilan Janakkalan Turengissa.

PM Alexander Stubb avasi tänään ensimmäisen kokoomuskahvilan Janakkalan Turengissa.

Kiitokset siis tästä illasta Janakkalan kokoomuslaisille. Sovimmekin jo tulevia juttuja sitten kampanja-ajalle Janakkalan Ruiskukkakahvilalle. Ja oli mukava jälleen huomata, että useampikin oli tullut myös minua varta vasten tapaamaan ja kertomaan tuesta kevään vaaleissa ja myös ilmoittautumaan kampanjatyöhönkin mukaan. Ja hauska oli huomata, että myös nuoria oli liikkeellä ja hekin halusivat mukaan tekemään. Hyvä fiilis.

10917880_10153069672561670_5673506126593013626_n

10952583_10153069672436670_3652396690947414477_n

Eduskunnassa huomenna jatkamme aamusta puolustusvaliokunnassa Viron Ämarin harjoituksen läpikäyntiä yhdessä puolustusministeri Carl Haglundin kanssa ja ministeri sitten myös paikalla päivällä meidän ulkoasiainvaliokunnankin kokouksessa. Siellä lisäksi paikalla myös ulkoministeri Erkki Tuomioja ja esillä muutamia muitakin ajankohtaisia asioita. Päivä jatkuu sitten huomenna illalla Lopella. Suuntaan maatalousministeri Petteri Orpon kanssa Lopelle Pelto-Seppälän tilalle ensin ja sieltä sitten Huitin Holstein tilalalle ja HH Embryo Oy:n tutustumaan.

Kommentit