Tuuloksessa Kokoomuksen Kevätilta – Timo Heinonen kertoi Hämeen Kokoomuksen tavoitteista

Uutiset, tiistaina 28.04.2009

Vuoden vaihteessa kuntana Hämeenlinnaan liittynyt Tuulos ei ole menettänyt omaa aktiivista kokoomustoimintaansa. Huhtikuun lopuksi pidetty Tuuloksen Kokoomuksen Kevätillassa puhunut Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka totesikin, että uudessakin Hämeenlinnassa vanhat kokoomusyhdistykset ovat tulevaisuudenkin voimavara. Vekka kertoi tilaisuudessa uuden kaupungin käynnistymisestä ja tulevista toimenpiteitä vilkkaan keskustelun siivittämänä.

Kansanedustaja, Hämeen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Heinonen oli illan toinen puhuja ja Heinonen käsitteli puheessaan valtakunnan politiikan ja talouden lisäksi myös Hämeen Kokoomuksen uusia tuulia. Heinonen myös käänsi katsetta jo vuoden 2011 eduskuntavaaleihinkin.

– Eduskuntavaalit ovat tärkein etappimme. Nyt hoidamme EU-vaalit ensin voitokkaasti kotiin ja sitten käännämme jo katseen tiukasti kevääseen 2011, totesi Timo Heinonen ja painotti, että ehdokasasettelussa on onnistuttava parhaalla mahdollisella tavalla.

– Itse uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet saavuttaa seuraavissa eduskuntavaaleissa yksi lisäpaikka. Se kuitenkin vaatii täydellistä onnistumista niin ehdokaslistan suhteen kuin kampanjankin suhteen. Mutta tärkeintä on nyt tekemämme politiikka ja hyvä yhteishenki jossa keskustellaan ja kuunnellaan, pohti Heinonen.

Heinonen kertoi kauppakeskus Tuulosen uudessa osassa järjestetyssä illassa myös Hämeen Kokoomuksen uusista toimista yhdistyskentän aktivoimiseksi nyt jo alkaneena keväänä mutta myös tulevana syksynä. Heinonen kannustikin kaikkia mukana olleita mukaan nyt ensin EU-vaalitalkoisiin.

– Ehdokaslistamme on erinomainen ja meillä on hyvät mahdollisuudet saavuttaa hyvä tulos näistäkin vaaleista. Itse uskon, että voimme yhdessä saavuttaa neljä EU-paikkaa ja se olisi erinomainen voitto, kun nyt suomalaisten meppien määrä vähenee 14:sta 13:sta, laskeskeli Heinonen.

Timo Heinonen tekee itse aktiivisesti EU-vaalikampanjaa koko laajan ja monipuolisen 20 kokoomusehdokkaan takana. Kiertueita ja tilaisuuksia on sovittu jo useamman eri ehdokkaan kanssa.

– Toukokuun toisena päivänä kierrän Päijät-Hämettä Ukko Metsolan kanssa ja tilaisuuksia on monen muunkin ehdokkaan kanssa mm. Heikki Auton, Sofia Vikmanin ja muutamien muidenkin kanssa. Kalenterissa on vielä tilaa ja uskon, että saamme Hämeeseen vielä muitakin ehdokkaita vieraaksemme ennen kesäkuun EU-vaaleja.

Kommentit