Tuhannet jo mukana – auttamassa suomalaista ruoantuotantoa.

Blogi, sunnuntaina 10.08.2014

Aivan huikeaan lentoon on lähtenyt kampanjamme suomalaisen ruoantuotannon pelastamiseksi yli vaikean ”ruokasodan”. Venäjän pakotteet iskevät kovalla tavalla suomalaiseen ruoantuotantoon niin maatiloilla kuin meijereissä ja koko ruokaketjussa. Nyt on haaste siis liikkeellä, että syödään enemmän suomalaista ruokaa. 10 euroa kuukaudessa lisää suomalaiseen ruokaan luo normaalissa tilanteessa maahamme 10 000 uutta työpaikkaa ruokaketjuun. Tässä vaikeassa tilanteessa samalla summalla pelastamme työpaikkoja yli tämän pakotetilanteen. 

Ensimmäisenä päivä mukaan liittyi jo iltaan mennessä yli 6200 ja väkeä tulee koko ajan lisää. Hauska nähdä koska kansalaistalkoissa on mukana 10 000 suomalaista. Nyt ollaan jo yli 9000:ssa. Eli pian sekin raja rikkoutuu.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistökin totesi Venäjän pakotteista: ”Keskityn kotimaiseen ruokaan.” Se on hyvä ohje meille kaikille nyt. 

Lähde siis sinäkin mukaan kampanjaan. Yhdessä meissä on voimaa ja näyttää, että nyt myös paljon tahtoa ja halua auttaa. Tehdään tästä kaikkien suomalaisten yhteinen juttu. Suomi-ilmiö. Tämän päivän Sisu-juttu. Valiojoukko. 

Mukaan pääsee siis ihan kaupassa tekemällä ostovalintoja ja tukea voi myös näyttää FB-ryhmässämmekin

 

Kommentit