Torstai, 28.07.2011

Blogi, torstaina 28.07.2011

Uusi aamu ja aikainen sellainen. Yritinkin nukkua helleillasta helleaamuun eli lähes tulkoon kellonympäri kuitenkin. Se onnistuu, kun tarpeeksi ajoissa menee nukkumaan herätäkseen melkein jo liian aikaisin. Tänään siis alkaa Suomen MM-ralli Neste Oil Rally ja suuntaan aamusta ensin työpalaveriin Jyväskylään ja sieltä sitten juontamaan kollegani Tomi Tuomisen kanssa kilpailun lähtöä ja illaksi vielä sitten selostamaan Laajavuoren yleisöerikoiskoetta. Vauhtia siis tulee riittämään. Ja mikä erityisen hienoa, niin tällä kertaa reitti tulee myös tänne meille Hämeeseen ja monta upeaa perinteikästäkin pätkää on mukana ja osa saa myös samalla vasta MM-rallikasteensa. 

Tervetuloa siis nauttimaan sorasirkuksen rallista. Nähdään!

Hieno rallin avauspäivä takana. Erityisesti minua lämmitti Jari Ketomaan fantastinen avaus tähän kisaan ja tällä tahdilla hän kisaa todellakin tämän kilpailun kärkisijoituksista. Omassa veikkauksessani hän kolmas siis Jari-Matti Latvalan ja Sebastien Ogierin takana. Mutta sen kaksi seuraavaa päivää näyttää.

Nyt selostettu Laajavuori ja vedetty myös lähtö ja huomenna jatketaan selostuspuuhissa Lahdessa. Maailman paras MM-ralli jatkuu ja huomenna komento otetaan Loebilta suomalaisille. Näin uskon.

Kommentit