Torstai, 27.08.2009

Blogi, torstaina 27.08.2009

Uusi aamu nyt Kreikassa. Meritunnelma on hieno ja tulossa erittäin kuuma ja helteinen päivä. Tänään tarkoitus nauttia Thessalonikin tunnelmasta ja kaupoista ja nähtävyyksistä. Päivä siis mennee lomaillen.

Hellettä on riittänyt. Tänään varjossa jo 36 astetta ja aurinkoa täydeltä terältä. Nähtävyydet nyt aikalailla tarkkaan kierretty ja mm. Valkoisessa tornissa todellakin hikoiltu vanhoissa vankityrmissä. Millainenkohan paikka se silloin onkaan ollut? En edes halua kuvitella. Merelle emme tänään päässeet, sillä täällä ei kukaan ole siitä ymmärtänyt businestä tehdä. Ei siis yhtään turistilaivaa merellä liikkeellä ja saariin menneet laivat olisi pitänyt varata jo etukäteen. Mutta kahvit erinomaisia ja kuulemma jäätelötkin. Nautitaan nyt tästä. Huomenna suuntaamme sitten pohjoista kohden ja kohteena Serres. Edessä varmasti upea viikonloppu.

Kiitokset muutamista sähköpostikyselyistä liittyen mm. alv-kysymykseen ja myös värikuula- ja soft-aseisiin ja muutenkin uudistetaan aselakiin. Tullen palaamaan teille henkilökohtaisesti kun täältä palaamme ja jälleen sorvin ääressä. Nuo nettiyhteydet eivät tahdo pelata ja ainakin pari vastausta hukkui bittiavaruuteen. Ja tullen kumpaakin asiaa myös täälläkin vielä läpikäymään ja omia ajatuksiani erityisesti eduskuntakäsittelyä silmälläpitäen pohtimaan. Työtä se minusta vielä vaatii.

Kommentit