Torstai, 27.01.2011

Blogi, torstaina 27.01.2011

Uusi aamu ja eduskuntaa kohden. Olen tässä kaiken muun keskellä lupautunut auttamaan erilaisilla tavoilla uusia eduskuntavaaliehdokkaitamme ympäri Suomenmaan. Kymmenkunta uutta ehdokasta on erilaista apua pyytänyt ja osan ehdokkaista olen itse mukaan politiikkaakin houkutellut mm. Fatbardhe Hetemaj Helsinkiin. Olen lupautunut heitä auttamaan ja sparraamaan erilaisilla tavoilla ja tänään mm. yhden lehden isompi haastattelu. Joku kysyi, että mistä into moiseen. Kyllä tästä syyttäminen on Ben Zyskowicziä. Hänen opissa kun olen saanut nyt neljä vuotta olla niin tällaiseksi on kasvanut. Joskus Ben totesi, että kun tältä porukalta olet itse paljon saanut niin muista myös antaa ja tätä ohjetta olen nyt noudattanut niin ek-vaaleissa kuin viimeksi kuntavaaleissakin.

Kymmenkunta siis uutta ehdokasta ympäri Suomen ja täytyy todeta, että hyvin erilaisia asioita he ovat halunneet läpikäytävän. Erilaisia ”ongelmia”, haasteita ja kysymyksiä. Mutta aika monessa paikassa näyttää samat vanhat opit toimivan.

Tästä on hyvä jatkaa. Mutta ennen tuota lehtijuttua vielä valiokunnat ja eduskuntapäivä. Palaan aiheisiin.

Kello 23.52 ja juuri kotiin. Todella raskas päivä takana. Sellainen päivä mikä laittaa miettimään miksi tätä oikein teen. Mutta toisaalta pitkä päivä myös täynnä paljon juuri sitä miksi tätä teen. Mielenkiintoinen ympäristövaliokunnan kokous ja myös täysistunto ja kyselytuntikin. Ja upeana juttuna tuo jutuntekomme tulevaan lehteen. Viikon päästä lauantaina. Lähes kolme tuntia haastattelua ja kuvia ja uskoisin, että hieno juttu. Itse tosin Benin kanssa sivuroolissa, mutta kuitenkin.

Illalla sitten Hämeen Kokoomuksen piirihallitus. Hieman kevättä linjasimme ja myös ehdokasasetteluamme. Pari paikkaa meillä vielä avoinna ja ne tarkoitus ensi viikolla täyttää. Mutta nyt luovutan. Jotenkin virta vaan ihan loppu. Sorry.

 

Kommentit