Torstai, 22.06.2006

Blogi, torstaina 22.06.2006

Aamu alkoi sateisen yön jälkeen mökillä raikkaassa tunnelmassa. Ilma oli pirteä ja luonto kuin kiitti sateesta.

Tänään siis vain juhannusostokset ja sitten juhannuksen viettoon. Palataan vielä illalla asiaan ja sitten juhannuksen viettoon.

Aamulla sain ystävältäni Heikiltä lisää tukijoita mukaan teamiimme. Heikki toimii aktiivisesti Janakkalassa ja sieltä nyt mukaan useampikin uusi henkilö. Kiitokset sinne ja tervetuloa mukaan. Mukaan voi siis ilmoittautua Pyhälammen Eevalle joka vetää tukiryhmää osoitteeseen tukiryhma@timoheinonen.fi tai Tarkkosen Marjalle. He siis tukiryhmän vetovastuussa. Arvokas ja suuri apu.

Niin uutisista…. MediHeli sitten sai tuon väliaikaisen rahoituksen niin kuin täällä toivoinkin. Hieno ratkaisu ja toivotaan, että valtiovalta löytää helikopteritoiminnalle rahoituksen ja toteuttamismuodot mahdollisimman pikaisesti. Ensiarvoisen tärkeää ihmisten turvallisuuden takia liikenteessä ja varsinkin maaseudulla pitkien matkojen päässä. Hyvä, että nyt ainakin hetken jälleen kopteri valmiina toimimaan hädän hetkellä.

Näin siis torstai-ilta ja Loppijärven rannassa hieman sateista. Nyt siis juhannuksen viettoon. Oikein mukavaa juhannusta kaikille. Nauttikaa kesänjuhlasta ja pysytään pinnalla. Palataan siis asiaan jälleen sunnuntaina. Nyt kokon rakennuspuuhiin ja saunanlämmitykseen! Aurinkoa kaikille.

Kommentit