Torstai, 20.07.2006

Blogi, torstaina 20.07.2006

Torstai alkoi toimistotöillä. Hieman laskutusta ja sitten muutama muu juttu valmiiksi. Sitten vielä Helsinkiin ja muutama työkuvio siellä ja pitäisi siinä vielä ehtiä hieman viikonlopun kuvauskäsikirjoitustakin tehdä.

….

Eilen puoluesihteerimme Jaskarin Harri kertoi hieman eduskuntavaalien valmistautumisesta. Puolueessamme ollaan valmistauduttu eduskuntavaaleihin kevään ajan miettimällä mm. vetäviä sisältöjä. Tavoitteenamme on kampanjoiden raikkaus ja positiivisuus. Puoluesihteeri mukaan nyt eletään rauhallisempaa aikaa, mutta elokuussa puoluejohdon ja eduskuntaryhmän kesäkokouksissa asioita käydään tarkemmin läpi. Yllätyksellisyys ei ole itseisarvo, vaikka Jaskarin mukaan kampanjan tarkemmat aloitusajankohdat pidetäänkin salassa.

Uskon vahvasti, että Jyrkin ja Harrin johdolla tulemme saavuttamaan vahvan tuloksen maalisvaaleissa. Kaikki ennemerkit lupailevat sitä. Tsemppi on hyvä ja sitä hyvää henkeä oli havaittavissa eilen Marskin Majallakin. Ystäviä ja tuttuja jopa ylipuoluerajojen tuli toivottomaan onnea ja jopa ylipuoluerajojen lupailivat talkooapua. Se on suuri juttu. Tuntuu hyvälle ja lämmittää mieltä.

Päivä mennyt vauhdikkaasti. Ensi kävin Riihimäellä hieman katsomassa keittiökonetarjouksia ja viimeistelemässä keittiötilauksemme ja sitten kiirehdin lehtitöihin Helsinkiin. Ennen haastattelua pyörähdin hakemassa tuoreet Neste Oil Ralli vaatteet viikonlopun keikoille ja siitä sitten töihin.

Satu haki samaan aikaan tapetit ja maalit uuteen kotiimme eli ensi viikolla alkaa sitten tapahtua. Mukavaa.

Töiden jälkeen luin sähköpostini ja sain sitten todellisen Jobin postin. Ranskan yhteistyökumppanini ilmoitti, että tämän viikon Kanadan Gp -ohjelma ei tule kuin vasta viikon myöhässä ja seuraavakin ohjelma myöhästyy viikolla. Kolme ohjelmaa uuteen uskoon. Äkkiä vielä sähköpostit uhrielupomolle Maikkarille ja toivotaan, että saamme asian järjestykseen. Paniikkitilanne. Frce Major. Ottaa…

Nyt viesti laitettu ja aamulla aikaisin uudestaan yhteyksiä. Harmittaa. No nyt lepäämään ja huomenna nuo asiat ja sitten Kauhajokea kohti tv-töihin.

Kommentit