Torstai, 18.05.2006

Blogi, torstaina 18.05.2006

Torstaiaamu ja työpäivä. Tänään siis saan Ranskasta uuden ohjelman rungon ja huomiseksi pitää tehdä studiokuvauksia varten käsikirjoitukset ja suunnitelmat.

Iltapäivällä kevään toiseksi viimeiset tunnit yläkoulussa Kaupallisissa aineissa. Tänään siis selviää tunneillamme mm. viimeksi aloittamamme Sijoittaja harjoituksen voittajat. Katsotaan pärjäänkö minä opena vai viekö joku ysiluokkalaisista voiton.

Illalla sitten tapaan yhden riihimäkeläisen vaikuttajan tai itse asiassa kaksikin kahvin merkeissä. Alustamma hieman eduskuntavaalien kampanjatyötä.

….

KUTSU:

Tässä samalla haluankin kutsua kaikki halukkaat mukaan Eduskuntavaalien kampanjana yhteiseen aloitustilaisuuteen Riihimäelle Reserviläisten kerholle Lopentie 3-7:ään torstaina 1.6. kello 18.00. Tavoitteena keskustella miten etenemme ja kartoittaa kuka haluaa mitäkin tehdä. Tilaisuus siis avoin yli puoluerajojen. Nyt kootaan yhteishenki päälle ja pannaan tuulemaan.

….

Opetustyö näin siis tältä keväältä jälleen purkissa. Yläkoulun ysiluokkalaisten Taloustieto ja Kaupalliset aineet siis opiskeltu ja hauska ja monipuolinen vuosi oli.

Töiden jälkeen kävin parturissa ja tilaamassa RTV:stä kylpyhuonekalusteet Pekkalan mökilleni ja sitten tapasin Ylipekan Mikan ja yhden riihimäkeläisen henkilö joka toivottavasti tulee kampanjaani mukaan merkittävällä roolilla. Istuimme puolistoista tuntia ja kävimme asioita läpi. Hyvä hetki tai tuokio vai mikä se on.

Kotimatkalla Lahdensalon Sirpa ilmoittautui mukaan tukiryhmään. Sirpa on siis sairaanhoitaja ja osastonhoitaja ja viime kauden Riihimäen kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Loistava ja ilahduttava juttu Sirpan mukaan tulo. Tunnen hänet hyvin mm. Riihimäen ammattikoulun yhtymähallituksen ajoilta ja taitava ja raudanluja ammattilainen on. Kiitos.

Nyt siis kotona ja aika jäädä jännittämään jääkiekkoa ja euroviisuja. Hyvä Suomi!

Kommentit