Torstai, 16.03.2006

Blogi, perjantaina 17.03.2006

Kohti viikonloppua jälleen mennään. Sain sitten hieman yllätyskutsun tekemään tänään Motorforumia. Pitäisi kasata kolme neljä juttua ensi sunnuntain ohjelmaan. Se on työtä mitä teen mielelläni ja edessä siis kiva päivä.

Tänään aamulla tuli jälleen kotisivujen kautta uusia tukijoita. Ne on kivoja yllätyksiä ja tervetulleita juttuja. On hauska huomata, että tukea löytyy laajasti erilaisten ja eri ikäisten ihmisten keskuudesta. Sitten yksi viesti oli hauska. Siinä entinen Iiro Viinasen vaalityöntekijä ja tukija kyseli perhesuhteistani tyyliin oletko sinkku, perheellinen vai salarakas? No hänelle meni vastaus, että avoliitossa elän Sadun kanssa. Lapsia ei ole, mutta ehkä joskus vielä saan. Olen kuitenkin niin lapsi-ihmisiä kuin vain voi olla. Onneksi minulla on nuo kummilapset ja joukko ystävien lapsia.

Nyt aamusuihku takana, aamupala jo takana ja kohta töitä kohden. Aamulla kuitenkin haluan käydä vielä nopeasti Kirkonkylän koululla, missä tänään harjoitellaan äänestämistä ja aiheena siis Oppilaskunnan valitseminen. Oppilaat toimivat vaaliasiamiehinä, on uurnat ja kaikki. Hienoa opetusta ja kasvatusta yhteiskuntaan. Ehdokkaana on kummipoika Eliaskin eli jännitetään yhdessä.

Mukavaa siis luvassa monellakin suunnalla.

Olipa jännittävä tunnelma koululla kun opettaja Kaisa-Mari kertoi lapsille äänestyksestä. Kaikki oli kuin oikeissa vaaleissa – upeita julisteita, vaaliuurna, äänestysliput ja äänestysvirkailijat. Vaalit alkoivat aamulla vilkkaina ja lapset olivat innoissaan. Hienoa, että opettajat jaksavat tehdä tällaisia erilaisia opettavaisia koulupäiviä.

Sitten kävin jo Helsingissä. Neljä insertiä eli juttua sunnuntain Motorforumiin tuli tehtyä ja lounaan kautta sitten taas jo kotona.

Sain myös tänään Eevalta kivaa sähköpostia. Venla kummitytön kanssa olivat selanneet kummisedän kuvia näiltä sivuilta. Äiti tykkäsi Unikko-muki kuvasta ja tytär siitä missä kummisetä seisoo puvussa, sinisessä paidassa ja solmiokaulassa. Feetu-pikkuveli oli nukkumassa kun ”tytöt” kuvia selasivat eli jäi tuo miehinen näkökulma nyt kuulematta. Venla oli myös Äidin kanssa miettinyt mikä kummisedässä on parasta ja kuulemma se, kun kummisetä kuiskaa ” Timppa-kummi tykkää Susta” ja jatkoksi oli tuumannut, että ”Mä tykkään siitä, kun se on niin ihana.”

Meillä on Venlan kanssa vielä sellainen juttu. Saakohan sitä kertoa? No kerrotaan, että kun nähdään niin halataan aina ja ensin toinen rutistaa ja sanoo: ”Mä rakastan Sua näääää…..äin paljon!” ja sitten toinen rutistaa ja sanoo: ”Mä rakastan Sua nääääää…..äääin paljon.” Ja sitten Feetu pikkuveli lähettää oikein kunnon märän lentosuukon koko kämmenellä että lurps 🙂 Sellaisia ihania pieniä juttuja!

No lapset ovat ihania ja heistä saa aina uutta virtaa. Nyt vähän välipalaa ja sitten vielä hetkeksi töihin.

Illalla vielä pyörähdin parturissa maanantain Enduro kuvauksia varten. Nyt siis vapaailta ja nautitaan kotonaolosta.

Kommentit