Torstai, 14.05.2009

Blogi, torstaina 14.05.2009

Tänään aamu alkaa Radio Voicen Heräämön haastattelulla kello 8.15 tai oikeastaan aloittelen jo tässä kirjoitustöitä kun tuo auringonsäde niin mukavasti herätti ajoissa. Eduskunnassa tänään lähes normaaliohjelma. Maamme hallituksen ja Ruotsin hallituksen yhteiskokous 1809 kunniaksi Hämeenlinnassa hieman muuttaa päivän aikataulua, mutta kaikki kuitenkin päivään talossakin mahdutettu. Hämeenlinnasta puheenollen ilta tänään siellä Ben Zyzkowiczin ja Heikki Auton sekä Johanna Mannisen ja Sofia Vikmanin kanssa. Kyseessä siis nuorten EU-ehdokkaittamme Alaston totuus -kiertueen pysähdys läänimme pääkaupunkiin ja oikeastaan koko päivänkin Into Tieto Taito näkyy nyt Hämeenlinnassa. Myös mm. viestintäministeri Suvi Lindén on tavattavissa Olutravintola Birgerissä 15:30-16:30 ja me sitten Benin kanssa kello 19 alkaen.

Koko päivän ohjelma alla:

13:00-15:00 Tiiriö, Citymarketin aula, kahvitukset Lounasravintola Pikantissa.

15:30- Suvi Linden (Linden paikalla 15:30-16:30) Heikki Autto, Johanna Manninen ja Sofia Vikman tavattavissa Olutravintola Birgerissä. Mahdollisuus pelata ”Hei me pelataan ulkopolitiikkaa” -lautapeliä.

19:00 Ben Zyzkowicz ja Timo Heinonen saapuvat paikalle Birgeriin.

Mutta nyt kirjoitustöihin. Muutama kolumni odottaa viimeistelyä ja muutama esitys eduskuntaankin olisi tarkoitus saada tässä vielä mahdollisimman pian eteenpäin.

Varsin normipäivä eduskunnassa. Nyt jo kohta kohden Hämeenlinnaa. Tänään aloitimme sitten suurimpana asiana yliopistolain korjaamisen ja sen parissa tämä alkukesä menneekin aikalailla tehokkaasti. Tänään myös päivällä tosin kävi äärimmäisen mielenkiintoinen vierasjoukko kun Kallavan Juhan johdolla Tampereen Poliisikoulun väkeä oli taloon tutustumassa ja keskustelemassa poliisien koulutuksesta ja koko poliisihallinnon ajankohtaisista asioista kanssani. Erittäin antoisa keskustelu ja siitäkin on paljon ammennettavaa vielä. Nyt kuitenkin juna-asemaa kohden ja Benin kanssa Hämeenlinnaan. Toivottavasti mahdollisimman monen kanssa näemmekin.

Kello 22.45 ja juuri junalla Benin kanssa Hämeenlinnasta pois. Kokoomusnuorten EU-vaalitempaus kesti Hämeenlinnassa koko päivän ja paikalla piipahti niin ministereitämme kuin EU-ehdokkaitammekin. Me sitten Benin kanssa ahkeroimme illansuun kävelykatu Reskalla ja sitten peli-ilta ulkopolitiikan parissa Olutravintola Birgerissä. Satoja mainoksia jakoon ja erinomainen tunnelma jälleen. Kiitokset tekijöille ja järjestäjille. Päätimme Benin kanssa, että tulemme toistekin. Nyt kuitenkin jo kello niin paljon, että vielä hetki huomisten papereiden parissa ja sitten nukkumaan.

Kommentit