Torstai, 03.07.2008

Blogi, torstaina 03.07.2008

Ei tuo sää näytä millään paranevan. Toivotaan nyt vielä, että samanlaisia ”sateisin ja kylmin” -otsikoita ei tarvitsisi lukea heinäkuun jälkeen. Vielä toivotaan ja toivoa on tässäkin. Itsekin ajattelin vapaapäivän tänään pitää ja hieman niittohommiin mennä, mutta nyt se siirtyy. Odotetaan parempaa keliä ja tehdään tänään työtä. Aamusta Hämeen Sanomien kolumnin kimppussa ja nyt Helsinkiin eduskuntaan. Työlle siis torstai.

Tänään sovin myös vierailun ja tutustumiskäynnin Hausjärvelle Wangonojan Ratsutallille. Tallin läheisyyteen suunnitellaan laajaa soranottoa ja tallin väki Minna ja Jukka Päivä haluavat hieman esitellä paikkaansa ja sen uhkia minulle. On valitettavaa jos sellaista mallia ei löydy, että 12 hevosen talli voisi jatkaa toimintaansa. Tutkitaan ja tutustutaan. Ensi viikolla vierailu sinne.

….

Eduskunnassa tänään todellakin rauhallista. Kuin kesäinen huopatossutehdas. Vanhan puolen huoneita tarkistettiin. 1978 valmistunutta Me kaksisataa -nimistä Eduskunnan ensimmäistä lisärakennusta ollaan ryhtymässä saneeraamaan ja nyt näyttää siltä, että intoa kolmekymppistenkin talojen suojeluun on. Kun hieman tutkailee lähinnä hyttejä muistuttavia ahtaita ja tunkkaisia työhuoneita ja niiden kalusteita (lastulevyä viilupinnalla) niin kyllä hieman laittaa mietityttämään tällainen suojeluinto. Kyselinkin tänään, että meneekö suojelu tälläkin kertaa työergonomian edelle? Olisi todellakin tarpeen laittaa pöydät kuntoon. Oikeallea korkeudelle ja oikealle syvyydelle. Mutta pahaa pelkään, kun tänäänkin kysyteltiin kovasti mm. sohvien verhoilujen perään, että löytyykö vanhaa kangasta vielä varastosta. Kuulemma pari pakkaa vielä on. Niinpä. Se siis siitä allergiapuolesta. Mietityttää, että meneekö tämä suojelu nyt jo hieman yli?

No töitä sain hyvin tehtyä ja nyt jo takaisin Lopella. Hoidin samalla myös viikonlopuksi Lopen torille tarvikkeita valmiiksi odottamaan Perunankukkapäivää ja nyt ilta vapaa. Taitaa tuo sauna viedä tänäänkin voiton tv:ltä.

Kommentit