Timo Heinonen Valtiovarainvaliokunnan vastaavaksi

Uutiset, perjantaina 16.02.2018

Kokoomuksen kansanedustaja ja Valtiovarainvaliokunnan jäsen Timo Heinonen on valittu Kokoomuksen Valtiovarainvaliokunnan valiokuntavastaavaksi. Heinonen on toiminut kolme vuotta valiokunnan jäsenenä ja sen asunto- ja ympäristöjaoston puheenjohtajana.

-Tehtävä on äärimmäisen mielenkiintoinen. Olemme nyt saaneet taloudessa paljon aikaan. Talous kasvaa, työllisyys paranee ja työttömyys vähenee. Päästäksemme kaikkiin asettamiimme talous- ja työllisyystavoitteisiimme on alkanut vuosi tässä mielessä ratkaisevan tärkeä. Hanskat ei saa nyt pudota, totesi Timo Heinonen.

Heinosen mukaan rakenteellisia uudistuksia pitää saada aikaan ja talous vahvemmaksi, jotta tuleviin haasteisiin voidaan vastata.

-Talouskasvu on nyt vahvaa, mutta se ei korjaa meidän rakenteellisia haasteita. Tällainen tilanne on paras mahdollinen uudistaa maatamme, muistutti Heinonen ja sanoi, että nyt tarvitaan erilaisia toimia eri puolille Suomea.

-Osa alueista kärsii edelleen korkeasta työttömyydestä ja toisaalla on jo paheneva työvoimapula. Myös yrittäjyyden edellytyksiä tulee nyt parantaa, sillä juuri tänne uudet työpaikat syntyvät.

Heinonen jatkaa Valtiovarainvaliokunnan Kokoomuksen vastaavan tehtävien lisäksi koko valiokunnan asunto- ja ympäristöjaoston puheenjohtajana ja hallinto- ja turvallisuusjaoston jäsenenä.

 

Kommentit