Timo Heinonen valmis Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Uutiset, tiistaina 04.11.2008

Kansanedustaja ja Hämeen kokoomuksen varapuheenjohtajana Timo Heinonen ilmoitti tiistaina 4.11. olevansa valmis Hämeen Kokoomuksen seuraavaksi puheenjohtajaksi. Heinosta tehtävään pyysivät ensimmäisenä päijät-hämäläiset kokoomuslaiset Padasjoen kokoomuksen johdolla ja tämän jälkeen oman tukensa Heinoselle ilmaisivat niin Forssan, Hämeenlinnan kuin Riihimäenkin kokoomuslaiset.

– Olen toiminut varsin pitkään piirihallituksessamme. Ensin 90-luvulla ja nyt viime vuodet piirin varapuheenjohtajana. Samaani kannustus ja kannatus seuraavaksi puheenjohtajaksi näyttää olevan riittävän laajaa koko toiminta-alueeltamme ja siksi olen valmis tehtävään jos piirin syyskokous näin päättää, totesi Timo Heinonen ja kiitti saamastaan tuesta.

Heinonen totesi, että on tärkeää nähdä kahden maankunnan alueella toimiva kokoomuspiiri yhtenäisenä toiminnan alueena. Siksi Heinonen kertoi tuen Päijät-Hämeestä olleen ensiarvoisen tärkeää suostuksen antamiseen.

– Ensimmäiset yhteydenotot Lahdesta ja muualtakin Päijät-Hämeestä tuli jo reilu kuukausi sitten ja olen tottakai otettu näistä yhteydenotoista, totesi Timo Heinonen.

Hämeen kokoomuksen piirin syyskokous kokoontuu Hollolaan ensi viikon torstaina valitsemaan uuden piirijohdon ja hallituksen.

– Tärkeintä on saada aikaan yhteistyöhön pystyvä kokonaisuus, jossa huomioidaan laajan vaalipiirimme kaikki alueet ja erilaiset ja eri-ikäiset kokoomuksessa toimivat ryhmät, linjasi Heinonen.

Kommentit