Timo Heinonen Politiikan Värisuora-kiertueella

Uutiset, maanantaina 09.12.2013

Maanantaina starttasi jo perinteeksi muodostunut Politiikan Värisuora yhdessä kokoomuksen Timo Heinosen, demareiden Tarja Filatovin sekä vasemmiston Aino-Kaisa Pekosen kanssa. Kiertue aloitti Forssasta Jokioisten Leivän uudesta kahvilasta, johon ihmisiä oli kerääntynyt keskustelemaan puolen sataa.

-Vastaanotto oli hyvä niin Forssassa kun Hämeenlinnassakin. Ihmiset jo tuntevat mukavasti ja tulevat juttelemaan mieltä askarruttavista asioista, kertoi Heinonen. Tämä konseptikin alkaa olla jo tuttu joten senkin puolesta on mukavaa kiertää maakuntaa kollegoiden kanssa, hän jatkaa.

Hämeenlinnassa kiertue pysähtyi kävelykatu Reskan varrella olevassa Cafe Il Mondossa. Sielläkin ihmisiä oli useita kymmeniä ja keskustelu kävi vilkkaana. Pääpuheenaiheina oli vanhuspalvelut sekä kotihoidontuki, myös oppivelvollisuudesta käytiin keskustelua.

-Oli mielenkiintoista huomata, että keskustelunaiheet olivat samat molemmilla paikkakunnilla, Heinonen kommentoi. Nämä aiheet ovat selvästi siis niitä jotka kansaa mietityttävät ja hyvä niin, ne ovat kaikki isoja asioita, Heinonen lisäsi.

Politiikan Värisuora jatkuu keskiviikkona 11.12 Riihimäellä kahvila Laurellissa. Kansanedustajat ovat tavattavissa kahvitarjoilun merkeissä kello 17-18.

Kommentit