Timo Heinonen Padasjoen Korvakahvilalla – ”Tällä työllä tehdään hyvä vaalitulos”

Uutiset, perjantaina 17.10.2008

Kansanedustaja Timo Heinonen vieraili Padasjoella kokoomuksen Korvakahvilalla. Jo 2007 vuoden eduskuntavaaleissa Padasjoen kahvila keräsi laajaa huomiota ja sama näyttävä tyyli jatkuu nyt kuntavaaleissakin. Kokoomuslaiset pyörittävät kunnan keskustassa päivittäin viihtyisää kahvilaa vanhassa pankkikiinteistössä.

– Laineen Sannamaria kysyi minua myös piipahtamaan paikalla. Itseasiassa taitaa olla yksi harvoista kahviloistamme jossa käy kaikki vaalipiirimme kokoomuksen kansanedustajat ja myös puoluesihteerimme Taru Tujunen on jo ehtinyt paikalla, kertoi Timo Heinonen.

Heinonen kertoi Padasjoella myös paikallaolleille nuorille ehdokkaille oman poliittisen uransa alusta. Heinonen valittiin Lopen kunnanvaltuustoon ensimmäisen kerran jo 21-vuotiaana.

– Te voitte laittaa nyt paremmaksi, kannusti Heinonen ja muistutti, että nyt on tärkeää tehdä yhdessä viimeinen reilu viikko kovaa työtä.

– Täällä näyttää siltä, että kokoomus tulee vaalit voittamaan. Siitä kertoo jo hienosti onnistunut ehdokashankinta ja myös tämä into millä te kampanjaa teette, totesi Heinonen ja viittasi mm. erilaisiin vaalituotteisiin ja jakotavaraan joita on normaalisti totuttu näkemään vain eduskuntavaaleissa.

Padasjoelta Heinonen suuntasi vielä Hämeenlinnan kautta takaisin Helsinkiin ja myöhemmin illalla Jaana Pelkosen vaalijuhlaan.

– Nyt ei jarrutella. Tehdään innolla kampanjaa ja kierretään ahkerasti, kommentoi Heinonen hurjaa vauhtiaan.

Kommentit