Timo Heinonen miettii vielä puoluekokousta – ”Kyselyjä on, vastauksia ei vielä”

Uutiset, maanantaina 15.03.2010

Kokoomuksen puoluejohto valitaan kesäkuun puoluekokouksessa Jyväskylässä. Kaksi vuotta sitten järjestetyssä edellisessä puoluekokouksessa silloin tuore kansanedustaja Timo Heinonen tavoitteli Kokoomus nuorten ja kokoomusopiskelijoiden ehdokkaana puolueen varapuheenjohtajan paikkaa. Silloin paikka jäi niukasti saavuttamatta ja nyt pohdinnassa on jo tuleva kesä.

– Olen erittäin tyytyväinen varapuheenjohtajiemme Henna Virkkusen ja Sampsa Katajan työhön ja mielelläni näkisin heidän jatkavan tehtävissään. Myös Jukka Mäkelä on tehnyt hyvää työtä puoluevaltuuston johdossa ja hänenkin jatkoaan olisi helppo tukea, totesi Timo Heinonen.

Heinosta on houkuteltu kuitenkin mukaan kisaan, mutta Virkkusen ja Katajan ilmoittauduttua tavoittelaan jatkokautta on vastaus selkeä.

– No katsotaan mitä Mäksy (Jukka Mäkelä) tekee. Hänen ratkaisunsa jälkeen sitten tiedän tarvitseeko asiaa miettiä vielä enemmän, pohti Heinonen mahdollista puoluevaltuuston puheenjohtajan vaalia.

Tällä hetkellä Heinonen toimii kansanedustajan tehtävän liäskis mm. Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajana ja Kokoomus rp:n puoluehallituksessa. Lisäksi Heinonen vetää kokoomuksen Osaamisen ja sivistyksen -ohjelmatyötä.

Kommentit