Timo Heinonen jatkaa Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana

Uutiset, keskiviikkona 04.11.2009

Lopen Kokoomuksen syyskokous valitsi kansanedustaja Timo Heinosen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Heinonen on johtanut Lopen Kokoomusta jo vuodesta 2000 lähtien ja toiminut myös piirijärjestön Hämeen Kokoomuksen puheenjohtajana vuodesta 2009 alkaen.

– Lopen Kokoomuksessa on mukava toimia. Meillä on erinomainen ja yhteen hiileen puhaltava joukko, joka itse asiassa kasvaa koko ajan. Olemme joka vuosi kasvattaneet jäsenmääräämme ja tämä 90. juhlavuotemme on ollut tässä mielessä erityisen hyvä, kehui puheenjohtaja Timo Heinonen valintansa jälkeen.

Heinosen lisäksi Lopen Kokoomuksen hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Samppa Jaro, sihteeriksi Tiina Seppälä ja uudeksi taloudenhoitajaksi Sanna Kallela. Hallituksessa jatkamaan valittiin Saija Grönholm, Vesa Pesonen, Yrjö Kassari ja Jarno Hatakka ja uusiksi hallituksen jäseniksi Risto Hämäläinen ja Kari Maunula.

– Ensi vuosi on toimintamme kannalta erittäin merkittävä ja siksi on tärkeää, että nyt pääsemme heti täysillä liikkeelle. Uuteen vuoteen sisältyy paljon tapahtumia ja työtä. Mutta tämän porukan kanssa on mukava mennä eteenpäin ja yhteistyö myös luottamushenkilöittemme mm. valtuutettujen kanssa on mutkatonta ja aktiivista. Se on näinä vaikeina talouden aikoina erityisen tärkeää. Luottamuksen pitää toimia kumpaankin suuntaan.

Kommentit