Timo Heinonen jatkaa Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana

Uutiset, perjantaina 19.11.2010

Lopen Kokoomuksen sääntömääräinen syyskokous järjestettiin Kuunteleeko Kirkko-tilaisuuden jälkeen marraskuun alussa. Lopen Kokoomuksen puheenjohtajana 10 vuotta toiminut Timo Heinonen kutsuttiin jatkamaan yhdistyksen johtamista myös vuodelle 2011. Varapuheenjohtajana jatkaa Samppa Jaro, sihteerinä Tiina Seppälä ja taloudenhoitajana Sanna Kallela. Vuodelta 2010 hallituksessa jatkavat Jarno Hatakka, Vesa Pesonen, Saija Grönholm ja Risto Hämäläinen, ja uusina mukaan valittiin valtuutettuinakin toimivat Karoliina Saari ja Sirpa Hopearuoho.

– Hienoa saada taas mukaan myös uusia tekijöitä kokemuksen rinnalle. Uutta intoa ja tekijöitä ensi vuonna tarvitsemmekin. On hyvä lähteä tekemään työtä eduskuntavaaleja ajatellen, kun on oman yhdistyksen vahva tuki takana. Täytyy olla kiitollinen tästä, sanoi puheenjohtajaksi valittu Timo Heinonen.

Tärkeimpinä asioina kokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2011. Lopen Kokoomuksen ensi vuoden toimintaa painottuu erityisesti kevään osalta huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin. Toimintasuunnitelmasta nostettiin esiin myös tärkeä, vuosia käytössä ollut periaate, että kaikki valtuustoryhmän ja hallituksen kokoukset ovat kaikille kokoomuslaisille avoimia.

– Tämä on meille tärkeä periaate, ja haluamme entisestään vahvistaa kaikkien loppilaisten kokoomuslaisten yhteistyötä niin kuntapäätöksissä kuin muussa toiminnassammekin. Täytyy olla todella tyytyväinen siihen, miten hyvin yhdistyksen hallituksen ja valtuustoryhmän yhteistyö toimii.

Lopen Kokoomuksen syyskokous otti ilolla vastaan myös tiedon, että Lopelle suunnitellaan Lopen Kokoomuksen Nuorten yhdistyksen henkiin herättämistä. Nuoria on Lopen Kokoomuksenkin toiminnassa mukana, mutta kokoomuslaiset uskovat, että toimiva nuorten yhdistys aktivoisi entistä enemmän nuoria mukaan toimintaan ja myös päätöksentekoon tulevaisuudessa.

Kommentit