Timo Heinonen iloitsi ystävänsä menestyksestä – Kimmo Koukku palkittiin vuoden yrittäjänä

Uutiset, sunnuntaina 30.11.2008

Lopen Yrittäjäjuhlassa palkittiin 23 vuotta rakennusalalla laatta- ja parkettiuarkoita tehnyt K. Koukku Oy Vuoden Yrittäjäpalkinnolla. Yrittäjä Kimmo Koukku otti arvostetun palkinnon vastaan yhdessä isänsä ja yrittäjäkumppaninsa Karin kanssa ja kiitti puheessaan yrittäjäasenteella toimivaa työntekijäänsä Ari Mattilaa ja perhettään. Kansanedustaja Timo Heinonen iloitsi hyvän ystävänsä saamasta tunnustuksesta ja kiitti Kimmoa myös itse.

– Oli mukava kuulla on yrittäjän esittelypuheenvuorossa mainittiin Kimmon yrityksen sivubisness eli juhlatelttojen vuokraaminen. Juttu itseasiassa sai aikanaan alkunsa meidän yhteisestä yhdistys- ja tapahtumaharrastuksesta. Ja täytyy kyllä todeta että en itsekään olisi tässä ilman noita TOP-Klubi vuosia. Tuntui hienolta, että tuo aika on luonut myös Kimmon businekselle yhden tukijalan. Kiitos niistä vuosista ja opeista kuuluu myös Olli Kytömäelle, Petteri Peltovuorelle, Petri Niemelle ja joukolle aktiivisia puuhaajia, kertoi ja kiitteli Timo Heinonen Lopen Yrittäjäjuhlan jälkeen.

Kimmo Koukku perusti heti ammattikoulusta valmistumisensa jälkeen vuonna 1985 K. Koukku Ky:n. Isän rooli yrittäjyyden tielle kasvamisessa oli merkittävä ja aluksi yrityksen nimeksi pitikin tulla K & K Koukku Ky. Nimi ei kuitenkaan ky:nä kelvannut viranomaiselle. Myöhemmin yritys vaihtui osakeyhtiöksi. 2000-luvulla yritys on tehnyt jo seitsemän vuotta suuria urakoita Palmbergin rakennustyömailla. 90-luvun lama opetti, että osaaville tekijöille töitä riittää ja nytkin Koukku katsoo luottavaisesti tulevaan.

Edessä onkin varmasti nyt jälleen uudisrakentamisen hiljennyttyä peruskorjausten ja kerrostaloasuntojen remonttityötä. Maamme hallituksen päättämä kotitalousvähennykset merkittävä korotus tuleekin juuri oikeaan aikaan. Kasvuyrityksesi Kimmo Koukku ei yritystään halaja. Kahden kolmen miehen yrityksenä K. Koukku Oy pystyy laadun lisäksi kilpailemaan myös joustavuudella.

– Olen varma, että Kimmo tästäkin talouden hiljentymisestä selviää. Hänet on kasvatettu tekemään työtä ja ottamaan vastuuta. Sitä olen hänessä aina arvostanut, totesi Timo Heinonen joka on myös Kimmo Koukun 10-vuotiaan Elias pojan kummisetä.

Kommentit