Tiistai, 21.03.2006

Blogi, keskiviikkona 22.03.2006

Eilisillan piirihallitus venyi pitkäksi. Olin kotona vasta juuri ennen ilta kymmentä. Asialista oli pitkä ja monesta asiasta oli tarpeen käydä perusteellinen keskustelu. Eilisen iltapäivän aikana alkoi hieman tuntua siltä, että flunssa iskee ensimmäisen kerran tänä talvena. Hainkin hieman rohtoja ja nyt aamusta tuntuu jo paremmalta. Toki vähän käyn kakkosvaihteella.

Tänään pitäisi tehdä mainoksia ja sen semmoista. Onneksi sää ulkona on jälleen hieman keväisempi.

Päivä on edennyt kivasti. Satuin tuossa sivistystoimenjohtajan kanssa samaan aikaa lounaalle ja tuli käytettyä sekin aika tehokkaasti. Jukka (Mursula) hoitaa kyllä työnsä hyvin ja tehokkaasti. Esitykset on perusteltuja. Mukava jutella toisen opettajankoulutuksen saaneen henkilön kanssa kouluasioista välillä rennosti ruokapöydässäkin. Puhuttiin Lopen asioita, mutta myös opiskeluaikoja ja erilaisia opettajantyöpaikkojamme kävimme läpi. Kivoja juttuja. Yhteys löytyy.

Nyt pitäisi lähteä Riihimäelle… Ilta näyttää nyt vapaalta. Joudun kyllä flunssan takia jättämään illan ratsastustunnin väliin. En uskalla ottaa riskiä, kun viikonloppuna Rovaniemellä työkeikka. ei saisi tulla kipeeksi. Otetaan siis illalla rennosti, saunaan ja peiton alle ja Äidin mustaherukkamehua. Ne keinot tepsii.

No sen verran tässä skarppasin, että hoidin hieman laskutusta. Harmittaa tuo flunssan tynkä. Ja ei oikeastaan sekään, mut tuo ratsastuksen väliinjääminen.

Tänään tuli puhelimessakin väännettyä myös yhtä sun toista. Sovin työlounaan ensi viikolle erään yritysjohtajan kanssa Riihimäelle ja sitten Riitta ja Eeva soittelivat ystävyyskuntavierailusta ja kunnanjohtajakin samasta asiasta. No se muokkaantui mallilleen. Samalla sovin Voiton (kunnanjohtajamme) kanssa kevään valtuustoseminaarista. Tavoitteena talouteen paneutuva seminaari, sitten koulutusta ja jotain hauskaa yllätystäkin lupasin ideoida.

Sain tänään myös sähköpostia Tanjalta – rakkaalta pikkuserkulta . Hän kutsui kahville. Toinen lapsi heille juuri tulossa, mutta kahvit lupasi keittää. Laskettuun aikaan enää muutama viikko. Sitten postia tuli myös toiselta hyvältä ystävältäni Taijalta Riihimäeltä. Hänestä olen saanut ensimmäisen Timo Blogi – riippuvaisen. Kertoi nimittäin seuraavan tätä ahkerasti. Terveisiä vaan Taija Sinulle. Sitten kun hän on lukenut niin ohjelmassa on referointi miehelleen Ramille. Yhdelle minun nuoruuden parhaista ystävistä. Taija juuri harmitteli sitä, kun ei enää ehditä muka yhteyttäkään pitämään. No toisaalta työt ja heillä ihanat lapset ja kaikki muu. Ymmärrän hyvin, mutta välillä tuntuu, että kyllä meidän olisi pakko aina ystäville aikaa löytää. Nyt lupasikin että ryhdistäydytään ja jo heitin ensimmäisen ehdotuksen Rampalle ja Taijalle.

Päivä oli siis sellainen. Nyt saunaan ja sitten lepäämään. Hauskaa iltaa tai päivää kaikille – koska sitten ikinä tätä luettekin – te kuitenkin luette 🙂

Kommentit