Tiistai, 18.04.2006

Blogi, tiistaina 18.04.2006

Tiistai 18.4. ja jälleen siis arki. Pääsiäispyhät takana ja jälleen työt jatkuvat. Viikon ohjelmaan mahtuu paljon kaikenlaista. Tänään kuitenkin aloitan aamun renkaidenvaihdolla. Kesärenkaat autoon alle, vaikka hieman viime yönä oli räntää maahan satanutkin. Tämän viikon työt eivät kuitenkaan pakota aivan aikaisiin aamu tai myöhäisiin ilta-ajoihin ja näin varmasti voin jo renkaat vaihtaa. Niin ja vaihdetaan sitten takaisin jos niin vaatii.

Varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta kevätliikenne aina vaatii. Pääsiäispyhien aikana sattuneet erilaiset onnettomuudet vaativat nyt kaikesta huolimatta kuuden ihmisen hengen. Pääsiäisen tieliikenteessä kuoli kuitenkin vain yksi ihminen – sekin tietysti liikaa. Henkilöauto suistui sunnuntai-iltana Nokialla tieltä ja törmäsi päin kallioleikkausta. Surmansa sai noin 30-vuotias kuljettaja, joka oli autossa yksin.

Tänään tiukka työpäivä ensin toimistotyötä ja sitten paperiasioita Riihimäellä ja sitten illalla kunnanhallituksen kokous kello 17 alkaen. Jäsenäänestys Hämeen kansanedustajaehdokkaista jatkuu vielä tämän viikon lopulle. Tänään olen luvannut vielä tavata muutaman riihimäkeläisen luottamushenkilön ja olla yhteyksissä puhelimitse muutamaan. Sieltä siis tulossa lisää tärkeä tukea.

Aamulla MTV3:n kertoi tuoreesta Sanomalehti Kalevan tutkimuksesta presidentti Tarja Halosen kansansuosiosta. Sanomalehti Kalevan teettämän tutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista on yhä tyytyväisiä Haloseen presidenttinä, mutta suuntaus on selvästi alaspäin. Tutkimuksen ja uutisen mukaan menneet presidentinvaalit ovat vaikuttaneet alentavasti Halosen kannatukseen.

Nyt aamupalan ja päivän lehtien jälkeen kesärenkaiden vaihtoon ja sitten töihin.

Kesärenkaat autossa alla ja auto myös pesty talven suolasta ja piestä puhtaaksi. Nyt jo töissä.

Juuri hetki sitten tukiryhmäni sai jälleen yhden tärkeän lisätukijan niin kuin tuossa hieman jo aiemmin lupailinkin. Riihimäkeläinen kaupunginvaltuutettu, kaukolämpöteknikko Esa Mäkinen liittyi joukkoihini. Riihimäkeläisiltä valtuutetuilta ja luottamushenkilöiltä on tullut valtavasti hyvää tukea ja tsemppiä ehdokkuudelleni. Kiitokset siitä. Tästä on hyvä jatkaa yhteisvoimin eteenpäin.

Nyt töitä jatketaan…. Mukavaa päivää blogini lukijoille.

Työkaveriltani Tuomisen Tomilta tuli juuri viesti tukiryhmään liittymiseksi. Tomi toimii perheyrityksen EvaCarin toimitusjohtajana ja lisäksi kakkoskuljettajana tai kansankielellä kartturina Sebastian Lindholmille rallin SM-sarjassa ja myös MM-ralleissakin. Tomi muistetaan MTV3:n Formula 1:ten selostajana ja voin hyvin myöntää ja mielelläni myönnän, että Tomi ja Pulkkisen Timo ovat aikanaan antaneet minulle lähtösysäyksen ja opettaneetkin selostamiseen. Heidän kanssaan ensimmäiset keikat aikanaan selostin.

Kello on 11.20 tiistaina 18.4.2006 ja sivuillani on vierraillut jo 3520 kävijää. Upea määrä.

Jatketaanpa töitä taas 🙂

….

Nyt siis työpäivä takana ja kunnanhallituskin. Kokous oli odotetusti varsin nopea vaikka aikaa kuluikin se lähes kolme tuntia – pitkä lista kun oli. Asioita virisi jonkin verran keskustelua, mutta hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kello on nyt puoli yhdeksän. Muutama puhelinjuttu vielä hoidettavana, mutta sitä ennen uutiset ja jännittämään HPK:n ja Ässien välisen pelin loppua. Huomenna työpäivä lehtitöiden parissa ja myös vähän tv-asioitakin läpikäytävänä.

Ässät sitten voitti jatkoerässä pelin 5-4. Pieni vaihtovirhe ja kiekko löytää tien maaliin ja finaalisarja venyy vielä ensi viikonloppuun joka tapauksessa. Jannelle (Lahti) yksi syöttö eli hyvä pelivire jatkuu. HPK:n sankariksi ottelussa nousi Juuso Hietanen. Hietanen teki kaksi maalia ja antoi yhden syöttöpisteen. HPK:lle tsemppiä ja voitto Hämeeseen.

Nyt vielä iltapalaa ja sitten lepäilemään.

Kommentit