Tiistai, 16.01.2007

Blogi, tiistaina 16.01.2007

50 000 raja kotisivuillani rikkouttunee tänään. Tukiryhmä on varannut jälleen pienen muiston hänelle joka on sivujen 50 000. kävijä eli jos lukema osuu sinun kohdallesi niin laitathan tietoa suoraan tukiryhmälle osoitteeseen tukiryhma@timoheinonen.fi. Pieni muisto annetaan sopivassa tilaisuudessa sitten onnekkaalle. Sivujen ”suosio” on yllättänyt kyllä täysin. En viime vuoden helmikuussa osannut edes haaveilla siitä, että päivittäin täällä vierailisi näin paljon väkeä. Kiitos teille kaikille. Ja kiitos myös palautteesta, sivujen kehittämisvinkeistä ja kaikesta niin risuista kuin ruiskukistakin.

Tänään aamulla 16.1. klo 8.18 laskurissa 48 982 lukema. Katsotaan koska 50 000 kävijän raja rikkoutuu.

….

Tänään menen Hämeenlinnaan kuuntelemaan peruspalveluministeri Liisa Hyssälää Paasivikiseuran tilaisuuteen. Tällä viikolla vielä olen perjantaina Lopella kunnanedustajana tapaamassa kuntaministeri Hannes Mannista eli mielenkiintoisia päiviä edessä. Niin ja tänään iltapäivällä ja illansuussa muutama tapaaminen kampanjaan liittyen. Tänään myös pitäisi varmistua muutamat tärkeät asiat koskien kuntakierrostamme. Palataan näihin.

Niin sain myös eilen jo karkeaa aikataulua Sauli Niinistön ja Jyrki Kataisen Hämeen vierailuille. Niinistön Häme-vierailu on Ystävänpäivänä 14.2. ja suuntautuu Päijät-Hämeen kuntiin ja Katainen on alueellamme viikkoa myöhemmin Laskiaistiistaina 20.2. ja silloin kohteena Kanta-Hämeen kunnat.

Mikä upeinta niin Kataisen vierailu käynnistyy meidän vaalitoimistolta ja vaalikahvilalta Riihimäeltä aamupäivällä. Cafémme avautuu yleisesti jo 1.2.2007 ja se sijaitsee Riihimäellä parhaalla paikalla Hämeenkatu 38:ssa. Cafessa paikalla ennen vaaleja myös muita kokoomusehdokkaita eli nämä Kahvila Korva päivät löytyvät tuolta Kalenterin puolelta jo nyt. Mutta laittakaapa tuo Kataisen vierailuajankohta 20.2.2007 ylös kalentereihin jo nyt ja koittakaa ehtiä silloin pyörähtämään paikalla.

Nyt liikkeelle….

….

Niin siinä sitten kävi, että illalla tuo 50 000 kävijän raja oli rikottu. Sain itse asiassa aikalailla hauskan viestin. Rajan rikkonut Jani Kortström oli kaapannut sivusta kuvan ja laskuri todellakin näytti juuri oikeaa lukua. Sovimme, että Jania muistamme sopivasti tilaisuudessa tässä kampanjan aikana.

Tänään myös tukiryhmämme sai mielenkiintoisia uusi nimiä. Rallilegenda ja kolminkertainen rallin Suomenmestari ja useamman MM-rallinkin ajanut Antero Laine liittyi tukiryhmään. Urheilijoiden joukko siis kasvaa kovaa vauhtia. Mukanahan on SM-sarjan jääkiekkoilijoista HPK:n Janne Lahti ja Helsingin Jokerien Jyrki Louhi, Endurokuljettajista Marko Tarkkala, Samuli Aro, Kari Tiainen, Mika Ahola, Tomi Peltola ja Esa Vento, motocrossin 4-kertainen maailmanmestari Heikki Mikkola ja rallikuljettajista Antsa saa seuraa mm. Markku Alenista, Simo R. Lampisesta, Juuso Pykälistöstä ja formulakuljettajista mukana on Emma Kimiläinen. Tässä vain muutamia urheilijoita. Mukana lisäksi kymmeniä urheilun vaikuttajia eri seuroista ja monesta eri lajista.

Toinen äärimmäisen mielenkiintoinen tukiryhmään liittyjä tältä päivältä on Hyvinkään uusi kaupunginjohtaja Ossi Savolainen. Toivotaan siis, että saamme Hyvinkää-Riihimäen talousalueelle siis useammankin kansanedustajan. Hyvinkäälläkin muutama erittäin hyvä ehdokas. On nimittäin koko talousalueemme etu jos saamme Arkadianmäelle useammankin kansanedustajan omalta alueeltamme.

Tässä lähipäivinä tukiryhmään ovat liittyneet myös

15.1:
Tomi Kaivola, opiskelija
Riitta Ström, yrittäjä

14.1:
Pentti Tarkkala, kuljetusalanyrittäjä, Loppi
(373)

13.1:
Leena Heimonen, rehtori, Riihimäki
Erkki Mallenius, metallimies, työtön, Loppi

12.1:
Riitta Nykänen, yrittäjä, Riihimäki
Harri Nykänen, liikenneneuvos, Riihimäki
Ville Arminen, SCM Engineer Nokia Oyj, Riihimäki

Ja tuo täydellinen 400 tukijan rajaa jo lähestyvä lista löytyy tuolta Tukiryhmä sivulta kokonaisuudessaan.

….

Niin palataan nyt sitten vielä hieman päiväänkin sillä se oli muutenkin mielenkiintoinen. Aamulla ajelin aikaisin Hämeenlinnaan kuuntelemaan peruspalveluministeri Liisa Hyssälää. Hyssälä piti Raatihuoneella erittäin mielenkiintoisen puheenvuoron täydelle salille. Vaikka puheenvuorossa Hyssälä kävikin ansiokkaasti läpi tämän vaalikauden saavutuksiaan niin siitä huolimatta puheenvuoro oli rakentava ja kantaaottava. Erityisen iloinen olin ministerin rakentavista mielipiteistä koskien mm. omaishoitajien tilanteen parantamista, palvelusetelien kehittämistä, mutta myös huolesta nuorten elämäntapoihin ja erityisesti liikalihavuuteen. Nämä minusta sellaisia asioita mitkä on pakko sisällyttää myös seuraavaan hallitusohjelmaan vakavalla otteella.

Hämeenlinnasta ajoin Helsinkiin kahteen neuvotteluun ja vasta kahdeksan jälkeen kotona. Huomenna Lopen Lukion Vaikuttamisiltapäivä. Meitä paikallisia päättäjiä on kutsuttu tilaisuuteen puhumaan vaikuttamismahdollisuuksista omassa kunnassa erityisesti nuorten näkökulmasta. Ei siis vaalitilaisuus vaan lukion tilaisuus vaikuttamisesta, osallistumisesta ja osallisuudesta. Hyvä että tällaisia järjestetään ja tuossa maanantaina kun tilaisuuteen omaan alustustani suunnittelin niin tuli sellainen olo, että tällaisia saisi olla enemmänkin ja olisi saanut olla jo aikanaan omana lukioaikanakin.

Nyt kuitenkin hetkeksi television ääreen ja sitten nukkumaan….

Kommentit