Tiistai, 11.07.2006

Blogi, tiistaina 11.07.2006

Kuvaukset jatkuvat kohta Hämeenlinnassa. Teemme siis dokumenttia MTV3:lle syksyksi ja tämän viikon alku varattu kuvauksille. Nyt siis pakko kiirehtiä.

,,,

Aamun hyvä uutinen oli Hesarissa. Helsingin Sanomien teettämän kyselyn mukaan kokoomuksen oppositiopolitiikkaan ollaan tyytyväisiä. Yli puolet suomalaisista näyttäisi olevan tyytyväisiä kokoomuksen oppositiopolitiikkaan. Kokoomus saa kyselyssä selvästi enemmän hyviä arvosanoja kuin vasemmistoliitto ja vihreät. Vasemmistoliiton ja vihreiden toimia oppositiossa taas ei kyselyssä kiitelty.

Hieno tulossa ja se lupailee hyvää tulosta ensi maaliskuun eduskuntavaaleissa!

Tänään siis jatkoimme kuvaamista. Taltioimme mm. golfia, brodeerauksia ja autonhuoltoja. Mielenkiintoinen päivä siis takana. Tästä siis kootaan mielenkiintoinen dokumenttityyppinen ohjelma MTV3:lle syyskuun alkuun. Aiheena ja otsikkona: Haasteena MM-ralli. Kuvauksia jatketaan huomenna testeissä ja vielä muutamia kuvauspäiviä kesän edetessä.

Tänään tapasin myös Vanajanlinnalla linnan markkinointijohtajan Walkamon Mikan. Olen Mikaan tutustunut linnalla eri tapahtumissa ja nyt mies otti puheeksi myös eduskuntavaalit. Ilmoittautui mukaan tukiteamiin ja sovimme jo, että palaamme asiaan lähiaikoina yhteistyön merkeissä. Mika on ollut aikanaan mm. Hämeenlinnassa pari kautta kaupunginvaltuutettuna, mutta nyt Vanajanlinna ja linnan golf vievät ymmärrettävästi paljon aikaa. Mikan mukaantulo linnan toisen isännän Vihman Pekan lisäksi oli mieluinen juttu. Pekka jo tulikin mukaan talvella jäsenäänestyksen aikaan. Hienoa ja kiitos.

Päivällä myös tilasin hieman lisää kampanjatuotteita eli pikkuhiljaa se siitä käynnistyy ja alkaa näkyä.

Kommentit