Tapahtumien viikonloppu piti Timo Heinosen kiireisenä – Meidän kylä – Teidän kylä? -päivä Pilpalassa sai väen liikkeelle

Uutiset, sunnuntaina 16.05.2010

Toukokuun helteisenä lauantai tarjosi Hämeessä tapahtumia lähes joka kunnassa. Päivän ohjelma pitikin kansanedustaja Timo Heinosen kiireisenä. Ensin aamun ohjelmassa oli Riihimäen Yrittäjien Hyvinvointi-tapahtuma Graniitin aukiolla ja iltapäivä kului Lopen Pilpalan kylässä tonttimarkkinoiden parissa. Heinonen nauttikin päivästä lähes minuuttiaikataulusta huolimatta.

– Itseasiassa se vain jäi harmittamaan, että Pappilanpuiston ja Joentaan kylän Kylvänsinaustapahtuma jäi nyt väliin ja pari muutakin kutsua oli nyt pakko vasta kiitos kutsusta -tyyliin, harmitteli Timo Heinonen, mutta oli erittäin tyytyväinen päivän antiin.

Lauantaina 15.5. Pilpalassa järjestetty Meidän kylä- Teidän kylä?- tapahtuma keräsi yhteen Pilpalan kylien yhdistykset ja yritykset. Tapahtuma tarjosi erityisesti lapsiperheille keväistä ohjelmaa, mutta samalla myös mahdollisuuden tutustua kylän kodinpaikkoihin myytävien tonttien, päivähoitomahdollisuuksien, kyläkoulun ja harrastusmahdollisuuksien esittelyissä. Tapahtuma saikin hyvän vastaanoton ja väkeä kävi päivän aikana lähes 300 Lopen lisäksi Karkkilasta, Vihdistä, Riihimäeltä ja lähialueilta.

Lapsia ihastutti Peppi Pitkätossu ja Pilpalan historiaan pääsi tutustumaan loistavasti kyläkävelyllä Lähteen ja Hyrryn tilan ympäristössä. Lisäksi kävijöillä oli mahdollisuus tutustua wanhoihin autoihin ja mopoihin, kylän yrityksiin ja läheisellä maatilalla oli mahdollisuus päästä katsomaan eläimiä ja koneita. Osa kävijöistä oli tullut varta vasten paikalle tonttien perusteella, joita nyt oli myynnissä kymmenkunta. Tontit on erityisesti lapsiperheille suunnattuja, kyläkoulun läheisyydessä ja kiinnostuneita oli paljon.

– Hieno tapahtuma ja toivotaan että kyläkoulun läheisyydessä olevat tontit löytävät asukkaansa tätäkin kautta. Olen tyytyväinen, että Pilpalassa on tartuttu toden teolla tähän asiaan, ja varteenotettavia tontteja on saatu myyntiin. Ehdottomasti kannattaa tutustua, kannusti tapahtumassa vieraillut kansanedustaja Timo Heinonen.

Riihimäen Yrittäjien tapahtuma Hyvinvointi-teemalla

Riihimäen Yrittäjät järjestivät Riihimäen Graniitin aukioilla Hyvinvointitapahtuman lauantaina 15.5. Väkeä oli hyvin liikkeellä, ohjelmaa laidasta laitaan ja erityisesti tarjonnassa näkyi päivän teema, mm. verenpaineen mittausta ja Reilun kaupan kahvia oli tarjolla.

– Hieno tapahtuma tämäkin ja väkeä oli hyvin liikkeellä. Hienoa, että Graniitinaukiolla riitti vilskettä, tapahtumassa vieraillut Heinonen totesi.

Heinonen kertoi tavanneensa Granitiilla paljon tuttuja ja vieraampiakin ja muutaman uusi kutsukin esitettiin.

– Lupauduin mm. tutustumaan seutukuntamme eläinsuojelukeskukseen ja -hoitola Onnentassuun. Itseasiassa illalla päätin ryhtyä myös paikan tukikummiksi, kertoi Timo Heinonen.

Kommentit