Tänäänkin tervetuloa Lopelle!

Blogi, lauantaina 21.04.2012

Tänään nimittäin järjestämme toisen kerran Kartanoputiikki Punaisessa tuvassa Muotia ja Kevättä tapahtuman yhdessä Leena Sarven ja Jukka Rintalan kanssa. Muotinäytökset kello 13 ja kello 15 ja malleina mm. Miss Suomet Essi Pöysti ja Heidi Sohlberg, Vuoden pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj, Patisse A Lody, Matilda Nykänen, Elisa Yrjö-Koskinen, Annemari Huhtiranta, Yasime Samb, Meri-Tuulia Huurresalo, Tuula Kauppi ja Tuula Pirinen jne…

Tapahtuma alkaa siis jo kello 12 ja kestää aina iltaan asti ja koko päivän Leppäniemen kartanossa palvelee myös Majan Herrojen Kafeteriateltta. Mukana tapahtumassa myös miehillekin nähtävää ja koettavaa. Kartanon puutarhassa nimittäin näytteillä Audin vuoden uutosmallisto ja omassa teltassaan Sako:n Berettan -miesten vaatemallisto.

Varmasti siis koettavaa ja nähtävää tänään riittää. Kannattaa siis tulla kauempaakin. Viime vuonna ensimmäinen tapahtumamme keräsi 350 kävijää ja tänään odotamme jälleen uutta kävijäennätystä.

….

Mutta päivään mahtuu myös Erälopella Linnunpönttötalkoot aamusta ja illalla sitten salibandyn C1-poikien SM-finaaliottelu Riihimäen Urheilutalolla. Suomenmestaruuskatkolla pojillemme tänään Tampereen Classicia vastaan klo 18 alkaen.

Ja illalla vielä tarkoitus sitten mennä katsomaan kun Kulttuurikummini Cheek alias Jare Tiihonen julkistaa uuden levynsä Helsingissä. Eikös siinä ole yhdeksi päiväksi ohjelmaa.

Nautitaan keväästä ja tästä päivästä.

….

Kello 22.41 ja vielä kohta kulttuurikummini Cheekin levynjulkkarikeikalle. Upea ilta ja juhla siis ja nyt aihetta siihen todella. Nuoret miehemme LFT:n C1-96 pojat nappasivat tänään Lopelle salibandyn 1996 syntyneiden Suomenmestaruuden. Kotipelissä yli 600 katsojaa ja huikea tunnelma ja tässä tehtiin uskokaa tai älkää koko maankin mittapuussa suomalaista salibandyhistoriaa. Mahtava fiilis katsomossa ja upea tunnelma ja pelaamisen riemu boxissa. Onnea pojat ja koko LFT:n joukkue. On taas upea päivä olla loppilainen ja kiitos myös viidelle ”ulkomaan” vahvistukselle. Siinä muuten samalla otettiin myös kuulemma historian ensimmäinen salibandyn SM-kulta myös Forssaankin kun forssalainen Teemu Jormalainen pelasi LFT:n väreissä. Tänään tosin maalissa aivan mahtavan pelin toipumisen jälkeen pelannut Olli Mustajoki.

Mutta palaan aiheeseen.

Päivä aiemmin ensin Erälopen Pönttötalkoissa ja sitten Kartanoputiikin ja minun II Muotia ja Kevättä tapahtumassa. Huikea yleisöennätys sielläkin ja erittäin onnistunut tapahtuma. Tämä perinne saa jatkoa. Mutta hei mä palaan näihin. Nyt suunnatta Kulttuurikummia moikkaamaan. Sokka irti!

Kello jo sunnuntain puolella parisen tuntia. Cheekiltä hieno levynjulkistuskeikka Helsingissä. Curcuksessa oli väkeä todella paljon ja kun Jare Tiihonen tekee hittejä liukuhihnalla niin kädet kyllä pysyivät ilmassa. Oli hieno saada olla mukana ja Teoston Kulttuurikummini ura jatkaa nousukiitoa. Nyt nukkumaan. Huomenna vapaapäivä.

 

 

 

Kommentit