Tänään juhlitaan tärkeintä luottamustehtävääni – Hyvää isänpäivää kaikille!

Blogi, sunnuntaina 12.11.2017

Pian jo kahdeksan vuotta sitten sain vastuulleni elämäni tärkeimmän luottamustehtävän. Maaliskuussa 2010 minusta tuli isä ja toistamiseen sitten pari vuotta myöhemmin marraskuussa. Tänään saimme juhlistaa tätä tehtävääni yhdessä kahden lapseni ja myös rakkaan oman isäni kanssa. Isänä toimiminen ja tehtävä mikä on arvokkain, tärkein, mutta myös opettavaisin kaikista mitä vastuulleni olen saanut. Ja tästä tehtävästä olen myös kiitollisin ja onnellisin.

Jo eilen illalla nautimme täällä reissussa isänpäivän aaton illallisen ja samalla juhlistimme isäni ja lastemme vaarin syntymäpäivää. Ja tänään sitten isänpäivää yhdessä.

Ystäväni twiittasi aamulla hienosti. Hän kirjoitti, että ”Kiitollinen että saan olla lasten isä ja isän poika. Hyvää isänpäivää kaikille isille!” Tähän on helppo yhtyä ja vielä illalla viemme sitten kynttilät edesmenneille polvillemme.

Kello 20.46 ja isänpäivä päätökseen. Ihana päivä ja rakkaimpien kanssa. Kuitenkin niin henkilökohtainen, että se jää vain meidän sydämiin ja mieliin. Illalla vielä vein kynttilät hautausmaalle isoisille ja Pekalle ja vielä Erkillekin. Kaunis tunnelma edesmenneiden isienkin kummuilla. Päällimmäisenä kiitollisuus.

 

Kommentit