Sunnuntai, 29.01.2012

Blogi, sunnuntaina 29.01.2012

Tänään sunnuntaina suuren suosion viime viikonloppuna saavuttanut EräCafe Niinistö saa jatkoa. Lopen Topenolla EräCafe Niinistö su 29.1.2012 klo 10-16. Opastus erätulille ja nokipannukahville kantatie 54:ltä. Tervetuloa Topenolle. Itse kahvittelemassa siellä noin 13. Nokipannupressaa…

Sinne siis itsekin suunnistan tänään pressanvaalitunnelmiin ja illalla sitten kutsuvieraana Pekka Vihman vieraana Vanajanlinnaan. Mutta päivä mennään sitä ennen ja pakkasessa mennäänkin.

Mukana päivä takana. Juuri hetki sitten nuotiokahveilta kotiin. Lopen Topenon EräCafe Niinistö palveli tänäänkin ja pakkassäässä nuotion lämpö tuntui kivalle. Tarkkalan Sirkku-Riitta oli jälleen laittanut tukkipöydät täyteen herkkuja ja nokipannussa keitetty Presidenttikahvi maistui hyvin. Kivasti väkeä liikkeellä vaikka ei aivan sellaista viime sunnuntain vaalipäivän tungosta ollutkaan. Silloin lähes 100 kahvittelijaa Tarkkalan laavulla ja tänäänkin useampi kymmenen ja mukavia juttuja ns. erätulilla.

Nyt hetki aikaa kotona ja sitten Vanajanlinnaan. Lisäilen kuvia tänne huomenissa.

Upea juhla Vanajanlinnassa ja jälleen maallamme on uusi kaunein. Kiitokset Vanajanlinnalle upeasta illan isännöinnistä. Tällainen paikka on meille Hämeessä suuri kunnia-asia. Huomenna jatketaan.


Kommentit