Sunnuntai, 26.10.2008

Blogi, sunnuntaina 26.10.2008

Kellot on siirretty talviaikaan ja myös äänestyspaikat ovat juuri avautuneet. Tänään ratkaistaan paljon ja säästä huolimatta on tärkeää siis lähteä vaaliuurnille. Äänetyspaikat avautuivat kello 9 ja ovat auki aina ilta kello 20.00 asti. Meillä Lopella äänestyspaikat ovat Lopen kunnantalo, Läyliäisten koulu, Topenon koulu ja Launosten koulu. Ja hyvä on muistaa sekin, että äänestyspaikka määräytyy asuinpaikan mukaan ja se on siis tarkistettavissa postitse kullekin äänioikeutetulle tulleesta ilmoituskortista. Toivon ahkeraa äänestysintoa ja -aktiivisuutta – säästä huolimatta.

Aamupäivä ja hieman iltapäivääkin on mennyt hienosti hevosten kanssa. Ehkä se paras ratkaisu tällaiseen päivään. Ajatukset vain hevosissa. Ensin ratsastimme Variksen Minnan kanssa pariin kolmeen kertaan eilisen kilpailun perusradan- puhtaasti tietenkin. Sitten vedimme vielä saman radan selkeesti korotetuin estein ja pienen tauon jälkeen suoritin vielä C-estemerkin. Kivaa oli ja tallilla viihdyin vielä tämänkin jälkeen kun pikkuväkeä tuli ratsastamaan. Oli kiva puuhailla heidänkin kanssa. Innokkaita hevostelijoita.

Mutta nyt vain mukavaa sunnuntaipäivää. Illalla jatkamme. Tervetuloa silloin Lopen kunnantalon saunatiloihin Lopen Vaalivalvojaisiin kello 18.00 alkaen.

…..

Kello jo maanantain puolella. Juuri ajelin Riihimäeltä takaisin Lopelle ja nyt aika laittaa maate. Upea tulos maanlaajuisesti. Historiallinen nousu suurimmaksi kuntapuolueeksi on huikea juttu ja erityinen kiitos siitä kuuluu puheenjohtajallemme Jyrki Kataiselle. Ja tietenkin hyville ehdokkaillemme. Lopella hieman petyi lopputulokseen vaikka suhteellisesti pidimme asemamme lisäämällä kaksi paikkaa. Eli aikalailla samanlainen tulos kuin neljä vuotta sitten. Oma henkilökohtainen äänimääräni vetää nöyräksi. Lopen kaikkien aikojen ennätys 182 ääntä. Kiitos Teille. Iloinen olen myös monen nuoren läpipääsystä. Esimerkiksi avustajani Tiina Seppälä meni läpi että heilahti. Lopella asetelmat siis kutakuinkin ennallaan. Onnea myös kaikkien muiden puolueiden valituille. Tästä on hyvä jatkaa. Palaan huomenna aiheeseen laajemmin. Nyt on aika nukkua.

Kommentit