Sunnuntai, 12.10.2008

Blogi, sunnuntaina 12.10.2008

Eilen illalla siis kävin vielä muutaman tuntin tsemppaamassa Lahden alle kolmevitosia ehdokkaita ravintola Ylämummon vaalijuhlassa. Aloitimme tilaisuuden jo kello 19.30 ja parin tunnin aikana esittelimme väelle hyviä ehdokasvaihtoehtoja ja keskustelimme paljon tulevista vaaleista ja myös monen kanssa valtakunnan politiikastakin mm. opiskelijoiden tilanteesta ja nyt tehdyistä parannuksista sille puolelle. Standup-koomikko Arimo Mustonen vastasi illan rennommasta ohjelmasta ja väkeä aivan kivasti liikkeellä. Illalla sain varoitusviestin Sadulta. 54:lla hirvijahdin liikkeelle ajamana monta isoa sarvipäätä. Hieman kieli keskellä suuta ajelinkin Lahdesta pimeässä ja pikkusateessa kotiin. Onneksi kaikki hyvin.

Eilen myös hyvä ystäväni Tarkkalan Marko ajoi makea voiton Ranskan Enduro GP:ssä. Voitto nosti Maken edelleen myös kultataisteluun ja ennen muuta tiukasti kiinni MM-hopeaan. Tänään tuo mitalipeli ratkeaa lopullisesti. Eilen oman kultansa nappasi jo Aholan Mikan. Lämpimät onnittelut Mikalle toisessa Maailmanmestaruudesta. Vahva kausi ja upea päätös sille. Mutta tänään jännitämme vielä Samuli Aron ja Marko Tarkkalan taistelua isoimman luokan kullasta ja tietenkin seuraamme myös Juha Salmisen menoa ykkösluokassa.

Itse tänään suuntaan jälleen Hausjärvelle. Tänään olemme Hausjärven Hikiässä kello 12 alkaen. Eli tervetuloa Tarmo lähikaupalle pyörähtämään. Itse olen paikalla reilun tunnin verran ja paikalliset ehdokkaamme sitten pidempäänkin.

….

Tänään mukavan rentopäivä. Oikeastaan melkeinpä vapaapäiväksi kelpaa. Puoliltapäivin kävin vain parin tunnin ajan katsomassa Hausjärven Hikiässä kun paikalliset kokoomuslaiset pitivät Korvakahvilatelttaa. Främlingin Anni soitteli loppuviikosta ja kysyi ehtisinkö mukaan ja kun vapaapäivää olin ajatellut niin tyhjäähän tässä oli. Sää meitä suosi nyt upeasti ja Tarmo lähikaupalla kävikin todella hyvin väkeä ja kahvi ja urheiluseuran hyväksi myyty makkara tekivät hyvin kauppansa. Myös paikalliset hirvimiehet piipahtivat paikalla ja koko ajan teltalla tasainen puheensorina. Esillä tänään mm. huoli Mäntsälän vanhustenhoidosta ja lähinnä vanhuksille tarjottavista ruuista. Kuulosti erikoiselta eli täytyy kysellä hieman.

Mutta muuten sitten vain vapaapäivää ja tuossa kelissä tuo kampanjointi ja jutustelukin meni ihan hyvin lomapäiväksi. Pekkalan mökillä kävin nauttimassa luonnosta ja järven rauhasta ja sitten illalla vielä kummitytöllä. Mutta nyt hetki huomisten kokousasioiden parissa. Huomisesta tuleekin sitten tiukempi kokouspäivä jälleen.

Kommentit