Sunnuntai, 11.03.2007

Blogi, sunnuntaina 11.03.2007

Sunnuntai aamu eli yksi viikko vielä vaalien varsinaiseen äänestyspäivää. Ennakkoäänestys jatkuu vielä tänään ja alkuviikosta ja toivotaan, että hyvin väki lähteen yleensäkin äänestämään.

Viimeisen viikon ohjelma on vielä todella tiukka. Nyt kierretään vielä monta kuntaa ja kampanjan loppukiri kiihtyy. Katsotaan mihin se sitten kantaa. Tänään aamun Hämeen Sanomat käsittelee kampanjabudjettejamme. Valitsivat mukaan ehdokkaat joiden läpimenoon uskovat tai jotka ovat mukana haastajina ja oli kiva päästä tähän ryhmään. Oma kampanjamme budjetti nousseen noin 40 000 euroon ja talkoo- ja muun tekemisen kautta lähelle 50 000 euroa. Tästä summasta valtaosan vie tv-kampanjamme Lahden, Tammelan ja Helsingin katselualueille sekä vaalilehtemme ja lehtien vaalimainonta. Sitten tapahtumat ja tilaisuudet nielevät oman osansa vaikka tämä kiertäminen, jo lähes 200 tilaisuutta ja vajaa 10 000 kilometriä, meneekin ns. omasta bussista. Tämä päivänä mainonta on niin kallista, että se vaatii rahaa ja täytyy olla iloinen, että kampanjamme on saanut mukaan yli 100 yksityistä tukijaa ja yhdistystä ja yrityksiäkin hienosti mukana. Yhteistyöllä siis pärjäämme.

On totta, että rahalla ei kampanjaa tehdä, vaan nöyrällä asenteella ja kiertämisellä. Se on kampanjamme perusta yhdessä ison tukiryhmän ja kampanjateamin kanssa, mitä tukee sitten hyvin mm. tv-mainonta. Katsotaan mihin potku siis riittää.

Tänään kampanjamme jatkuu jälleen useammalla eri taholla. Itse aloitan aurinkoisen päivän ensin Hämeenlinnasta. Sitten Janakkalan Turengin kautta Tervakoskelle ja sieltä Riihimäelle.

….

Löytyi hyviä paikkoja sunnuntainkin kierrokselle. Kiitokset ideoijille. Aamu alkoi Hämeenlinnan keskustasta ja sieltä sitten Hämeensaareen Kädentaitajamessuille. Siellä väkeä erittäinkin hyvin ja kortit tekivät kauppansa. Hämeenlinnasta sitten Janakkalan Turenkiin ja sieltä Riihimäelle Laakan salibandyotteluun.

Turengissakin sunnuntaina ihan mukavasti väkeä. Pikapankilla ja R-kioskilla kävi tasaisesti ihmisiä ja moni teki mielellään suunsa samalla makeaksi. Muutamat kertoivat jo antaneensakin äänensä minulle. Kiitos niistä.

Riihimäellä Laaka jatkoi taistelua kohti ykkösdivisioonaa. Kaksi ensimmäistä nousukarsintapeliä päättyi tappioihin, mutta nyt Uudenkaupungin Salibandy kaatui ailahtelevan pelin päätteeksi. Toivo siis noususta vielä elää. Me uskomme itse ainakin siihen. Olikin kiva pitkästä aikaa päästä myös salibandyä kuuluttamaan.

Nyt jälleen kotona. Ajattelin saunaan nyt ehtiä ja sitten nukkumaan. Huomenna viimeinen kampanjaviikko käynnistyy Päijät-Hämeen kuntakierroksella. Kova viikko edessä, mutta onneksi upea tukiryhmä ja kampanjateamit ahkerasti mukana auttamassa ja tekemässä omiakin juttuja. Riihimäen vaalikahvilakin nyt avoinna päivittäin viimeisen viikon eli aina kun ulkona mainosständi ja ulkotulevat paikalla niin sisällä Hämeenkatu 38:ssa kahvia, korvapuusteja ja Timo-ilmapalloja. Poiketkaahan.

Niin tuoreessa Hyvinkään-Riihimäen talousalueen Hyrinetissä artikkeli ajatuksistani alueyhteistyön vetäjänä. Juttu löytyy osoitteesta www.hyrinet.fi/aluekeskus/hyrisontti, mutta suoraan artikkeliin linkillä tuolta Linkit sivulta.

Kommentit