Sunnuntai, 10.05.2009

Blogi, sunnuntaina 10.05.2009

Aurinkoista Äitienpäivää. Ihana ilma ja aurinko jo aikaisin herätteli säteillään. Sateet tuoneet kesän.

Tänään Äidilleni ne kauneimmat Tuula Valkaman sanat ja Teille kaikille muillekin Äideille ja Isoäideille:

”Lapsuus se on, korvaamaton. Paljon mä sain, siks kiitän sua vain. Äidille vaan laulaa nyt saan, äideistä parhaimman sain.

Lohdun hän loi, suojan hän soi. Hellyyttä koin, nyt kiittää sua voin. Rakkaudestaan voimaa mä saan, äideistä parhaimman sain.

Hän ymmärtää ja lohduttaa, laulun tään hän nyt saa. Kallein hän on, niin korvaamaton, parhain hän on äiti mun.

Luotas jos tie kerran mun vie, suureks kun vartun unhoon jää et. Muistot nää mieleen jää, rakkautes tää. Äideistä parhain sä oot.”

Ja kun löysin ihastuttavan videon netistä. Joku ladannut sinne ja kun esittäjä loppilainen pitkäaikainen hyvä ystäväni Riikka niin laitetaan se tähän myös. Voi miten hurmaava.

…..

Tänään päivä mennyt todellakin rauhallisissa merkeissä – Äidin ja perheemme kanssa. Vanajanlinnan Äitienpäivälounas oli jälleen viimeisenpäälle ja tunnelma mukava, kun paljon Äitejä, lapsia ja lapsenlapsia liikkeellä. Kiitos kaikille.

Aamulehti teki jokin aika sitten kyselyä meille kansanedustajille suunnitellusta keskustan Mika Lintilän työryhmän esityksestä, jossa esitetään kaikille kotitalouksille yhtäsuurta mediamaksua nykyisen tv-lupamaksun korvaajaksi. Vastaanotto on tyly myös meidän edustajien keskuudessa. Tasasuuruista maksua kaikille eli yhtä suurta maksua olet sitten opiskelija, eläkeläinen tai vuorineuvos ei hyväksy puolet kansanedustajista. Itse kuulun tähän kriittisten ryhmään, joka kannattaa sitä, että mediamaksu porrastetaan tulojen ja kotitalouksien koon mukaan. Itse myös kannatan Ylen ohjelmapolitiikan järkeistämistä eli rajaamista ydintehtävään. Itse uskon, että Lintilän ryhmän esitys ei mene läpi ja löydämme uuden mallin jostain oikeudenmukaisempaa lähempää. Toivotaan näin.

Tänään illalla nyt nauhalta formulat, sitten Satu Tanssii Tähtien kisan voittoon ja illalla vielä nautiskellaan jääkiekon MM-finaalista. Valitettavasti ilman Leijonia.

Kommentit