Sunnuntai, 07.12.2008

Blogi, sunnuntaina 07.12.2008

Upeat Itsenäisyyspäivän Linnanjuhlat takana. Täytyy todeta, että tänä vuonna oli jotenkin vielä enemmän tungosta, mutta toisaalta vielä enemmän tuttuja ja ystäviä ja näin keskusteltavaa riitti. Itämeriteema väritti ja mausti ruokapöytiä ja herkut olivat tavan mukaan maan parhaita ja hyvä oli tunnelma myös tanssilattialla. Linnasta jatkoimme Kämp Cafeeseen yöpalalle ja jo hyvissä ajoin kotia kohden. Nyt suunnuntai aamu ja harvinaista herkkua vapaapäivä. Siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti. Ensi viikko nimittäin ei rentoiluun paljon varaa anna.

….

Sunnuntai näin takana. Ja juuri sellainen mitä odotin. Ei siis mitään suunniteltua. Ei mitään pakollista. Sain hetken olla Pekkalan mökillä ja nauttia luonnon rauhasta ja sitten vain jouluglögit ystävillämme Markolla ja Ilonalla. Ja loppuilta tv:n ääressä. Suosikkini Anna Puustjärvi jatkaa Idolsissa vakuuttavasti eteenpäin. Kerrassaan hurmaava tänään. Upea. Mutta täytyy myöntää, että Peten putoaminen tuntui kyllä väärältä. Olen vakuuttunut, että Petestä tulee varmasti tähti. Tämänkin tuloksen jälkeen tai ehkä lopulta juuri siksi. Veikkaukseni siis se, että Pete Parkkosta juhlitaan ensi vuonna samallalailla kuin Anna Abreunta tänä vuonna. Mutta Anna mä komppaan.

Huomenna uusi viikko ja poikkeuksellisesti siis myös maanantaina eduskuntapäivä. Illalla sitten olemme kutsuneet kokoon uudet valtuutettumme ensimmäiseen yhteiseen tapaamiseemme. Valtuustomme vaihtuu suuresti ja on hyvä aloittaa tutustuminen ja myös ryhmäyttäminen hyvissä ajoin. Itse en kuitenkaan yhtään katso epäilevästi tai epävarmasti ensi vuoteen. Kun olen tutkaillut tuota meidän vaalitulostamme niin olen vakuuttunut, että meillä on koossa todella kovan luokan joukko ja monipuolinen osaajien ryhmä. Nyt vain tuo kaikki potentiaali pitää saada 110 prosenttisesti yhteiseen käyttöömme. Se tarkoittaa meiltä kaikilta täydellistä heittäytymistä Lopen eteen. Siihen olen itse ollut aina valmis ja uskon ja toivon, että niin myös koko 35 valtuutettumme joukko tekee.

Tuossa vielä yksi linkki missä kuva kun tulemme Linnajuhliin. Yle Linnanjuhlat 2008

Kommentit