Sunnuntai, 01.03.2009

Blogi, sunnuntaina 01.03.2009

Tänään Hämeen Timon Pilkit Padasjoella kello 11 alkaen. Seppälän Timon kanssa isännöin Timojen pilkkiä ja paikkana luonnollisesti Suomaan Merjan ja Laurin upea ranta ja järvi. Tervetuloa kaikki nauttimaan talvipäivästä ja muustakin ohjelmasta. Ohjeet paikalle Kalenteri-sivulla.

Eilen kuulimme mielenkiintoisia puheenvuoroja vihreiden valtuuskunnan kokouksessa Turussa. Varsin yhtenäisenä vihreät ilmoittivat seisovansa hallituksen takana ja mm. puoluesihteeri Panu Laturi laittoi omiaan ruotuun kehuen mm. politiikkariihen saldoa ja kiitellen yliopistolakiesitystä. Peitellysti Laturi arvostelikin eniten oman ryhmänsä kansanedustajaa sivistysvaliokunnan jäsensä Outi Alanko-Kahiluotoa, joka käytti eduskunnassa viikolla varsin kriittisen yliopistopuheenvuoron. Laruti totesi eilen, että esitys on hyvä. Myös Ville Niinistö kiitteli esitystä ja täytyy toivoa, että nyt myös vihreät ovat suuren uudistuksen takana.

Erityisesti pisteet Laturin lisäksi keräsi vihreiden puoluehallituksen jäsen Samuli Lintula, joka arvosteli myös omiaan ja totesi, että ”ei ole reilua muita hallituspuolueita kohtaan tehdä irtiottoja”. Tästä voimme kuitenkin saada jo uusia näyttöjä alkavalla viikolla kun viestinnän tietosuojalaista äänestämme. Silloin jo nyt tiedossa, että useampia vihreiden kansanedustaja on matkoilla, mutta salissa olevilta ei minustakaan saa hyväksyä enää irtiottoa. Hallituksen esitysten takana pitää olla niin kuin menin vihreiden oikeusministerin esityksiä tuemme vaikka ne eivät aina olisikaan aivan sellaisia mitä me haluamme. Mutta tuleva viikko tullee paljon näyttämään miten edetään.

Nyt kuitenkin kello juoksee ja pilkkikisat odottavat Padasjoella. Parin tunnin ajomatka edessä eli kiirehdittävä haalareita päälle ja matkaan.

….

Seitsemännen kerran järjestetyt Timon pilkit takana. Tänään siis ensimmäistä kertaa nimisponsorina itsekin mukana. Alkuperäinen idea ja isäntä siis Seppälän Timo ja nyt sain kunnian lähteä mukaan ja ryhtyä toiseksi nimenantajaksi. Suomaan Merja ja Lauri olivat laittaneet paikat ja tarjoilut jälleen viimeisen päälle kuntoon ja väkeä oli ennätysmäärä mukana. Miksi ei olisi ollut sillä jäihän viime vuoden kisa väliin kehnon talven takia ja tänään sää oli taas paras mahdollinen. Kalanaiset ja -miehet narrasivat ahvenia kivasti ja me kokemattomammatkin saimme ainakin mukavasti kokemusta ja raitista ilmaa. Kaikki siis voittivat. Tällaisia tapahtumia kaivattaisiin enemmänkin eli otetaanpa taas kerran opiksi Suomaan pariskunnasta ja ryhdytään toimeen. Kiitokset nyt kuitenkin tästä.

Milteimpä raittiinilmanmyrkytys päivän tuloksena ja vielä Padasjoelta ajelin omalle mökillemme ja hieman laitoimme vielä ilmalämpöpumppua säädellen. Nyt kello jo kohta puoli seitsemän ja tänään tv-ilta. Mukava päätös hienolle kokoomusviikonlopulle.

Kommentit