Sivistysvaliokunta aloitti työnsä – valiokunnan varapuheenjohtajuus hieno asia

Blogi, perjantaina 22.05.2015

Tänään eduskunnan arki keskeytti hetkeksi hallitusneuvotteluiden rumban. Smolnasta neuvotteluporukatkin eduskuntaan täysistuntoon ja sitä ennen jo muutamia valiokuntien kokouksiakin. Myös meidän sivistysvaliokunnalla tänään ensimmäinen kokous järjestäytymisen jälkeen ja heti myös ensimmäinen hallituksen esitys pöydällä ja myös eteenpäin. Lukiolakiin pieni korjaus ja nyt esitys etenee sitten yhtenä ensimmäisenä tämän eduskunnan päätettäväksi tai liekö jopa ensimmäinen.

Smolnassa jatkettu tänään mm. sivistyspuolen asioiden parissa ja myös normiryhmä ja muutamat muut työtään jatkaneet. Neuvotteluiden sisältöön en täällä blogissani voi mennä, mutta aikanaan sitten lupaan laajemminkin käydä läpi neuvottelujen tulosta. Sitten kun sen aika on.

Illalla ehdin pitkästä aikaa myös Pekkalan mökille Loppijärven rantaan. Maarakennus M. Laivolan kalliomursketta hieman mökkitielle ja taas suonkin pätkä kantaa. Itseasiassa ihan mielenkiintoista mursketta ja liipaa läheltä viime kauden töitänikin eduskunnan puolustusvaliokunnassa. Joku varmasti yhteyden keksiikin. Peruskalliota siis Joosepinpolulle.

Kommentit