Selkäkiven Kokolta juhannuspäivän rosvopaistipöytään

Blogi, lauantaina 20.06.2015
11218998_10153422032991670_3382948198250763971_n

Sajaniemen Selkäkivellä jälleen upea kokko kylän nuorten miesten tekemänä…

11426378_10153421014646670_4825359463496724206_n

Aaton pöydässä Pekkalassa syötiin Mikko Anttilan tekemään lohikeittoa…

11201605_10153423048636670_3553411745375410273_n

… ja juhannuspäivän illallispöydässä sitten Atrian miehen Mika Vileniuksen rosvopaistia.

11216826_10153423048431670_2487263895239703749_n

… ja totta kai 100% suomalaista Atria lihaa.

10945753_10153423049401670_3105290110229472964_n

Possulle juusto ja pekoni huntu…

18006_10153423044456670_6471483636145311722_n

… ja koivuhiilien alle maan alle. Illalla bon apetit Pekkala!

Eilinen juhannusaatto huipentui perinteiden mukaan Sajaniemen Selkäkiven kokolle. Sajaniemen kylän nuoret miehet olivat tehneet suuren kokon ja kun sääkin aattoillaksi selkeni niin väkeä oli niin vesillä kuin rannoillakin paljon kokkoa ihastelemassa.

Nyt jo aamusta Mika laittanut rosvopaistimontun tulille ja monttuun Atrian hyvää possua. Uutiset Lopen mopolammasvarkaasta ei liity tänne 🙂 Meillä maamontussa Atrian kasleria sinappi ja pekonihunnulla. Illansuussa Pekkalan juhannuspöydässä sitten herkutellaan.

Hyvää juhannuksen jatkoa teille kaikille! Pidetään toisistamme huolta.

Kommentit