Järventaustan Pirtin juhannustanssit ja Loppijärven suvea

Blogi, sunnuntaina 21.06.2015

Eilen illalla piipahdimme vain pienemmällä porukalla Järventaustan Pirtin juhannustansseissa. Parina aiempana vuotena olemme menneet tansseihin koko juhannusväkemme kanssa, mutta nyt isomman joukon tanssit jäivät väliin. Aika Pekkalassa kului nimittäin kuin siivillä. Järventaustan Pirtillä kuitenkin jälleen paljon väkeä ja Antero Ketonen orkestereineen vastasi keskikesän juhlan musiikista. Hienoja perinteitä ja hienoja paikkoja. Ja Järventaustan väki vielä laittanut talkoilla pirtin jälleen aivan tiptop-kuntoon. Paikkaa voi suositella myös erilaisiin juhliinkin.

11539597_10153424924121670_4030413263771825939_nJuhannuspäivän ilta sitten Loppijärven rannoilla ja Pekkalassa. Sauna lämpeni ja paljukin ja ystävien kanssa ilta meni parhaalla mahdollisella tavalla. Illalliseksi Vileniuksen Mikan rosvopaistia ja Mikkolan uusia perunoita ja rosvopaistista vielä tänään lounastakin nuotiolla grillaillen. Tulee muuten aivan uusi ja erinomainen ruoka hieman  pyttipannun tapaan rääppeistä näin.

Järvellä vielä kiertelimme ja nautimme kesäpäivästä. Lämpökin jo hetken helli ja uimaankin lapset rohkenivat. Kyllä se suvi sieltä vielä kunnollakin tulee vaikka huomenna jo päivä kääntyykin lyhenemään päin. Ja arki myös koittaa samalla ja eduskuntavaalien kampanjan loppuun saattamista ja sellaista ohjelmassa ja illalla sitten viimeinen kunnanhallitus ennen pientä kesätaukoa. Eduskunnassa kuitenkin työt jatkuvat aina heinäkuulle asti tänä vuonna.

Kommentit