Risto Räppääjä ja Pullisteja leffaillassa – Lähes 200 mukana Timon ja BioRexin perheleffaillassa

Uutiset, tiistaina 02.04.2019

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen järjesti yhdessä Hämeenlinnan BioRexin kanssa perheiden leffaillan Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Lähes 200 leffalippua varattiin hetkessä loppuun ja BioRexin suurin sali täyttyi, kun Risto Reippaaja ja Pullistelija -elokuvaa saapui katsomaan kymmenet perheet, monet kummit ja mummit ja lukuisat vaaritkin.

-Oli kiva ja onnistunut ilta. Idea tällaiseen syntyi, kun vuosi sitten järjestin sotiemme veteraaneille ja lotille elokuvaillan katsomaan Tuntematonta Sotilasta. BioRex ja Aku Jaakkola innostuivat perheleffaideasta ja näin syntyi tämän ainutlaatuinen ilta, kertoi Timo Heinonen.

Heinonen sanoi illan olleen voimaannuttava. Kuulemma entisen opettajan ja nykyisen perheenisän silmäkulma lähes kostui useamman kerran niin mainion leffan parissa kuin monen lapsen innostuksesta elokuvaillassa.

-Kyllä tämä ilta varmaan jätti monelle lapselle ihanan muiston ja meille aikuisillekin. Iso kiitos BioRexille ja Akulle (Jaakkolalle) järjestelyistä ja kaikille mukana olleille.

Kansanedustaja Timo Heinonen on halunnut aina järjestää uusia ja erilaisia tilaisuuksia.

-Onkohan tämä sitä mun vanhaa nuoruuden tapahtumajärjestäjän sydäntä. Näitä on kiva tehdä ja tänäänkin sain useammalta sellaiselta kädenpuristuksen jotka ovat kuulemma jo aiemmin äänestäneet minua, mutta tänään vasta kohtasivat silmätysten. Kiva juttu ja keksitään taas jotain uutta, kertoi Timo Heinonen.

 

Kommentit