Riihimeän Saksalaisilla Markkinoilla jouluinen tunnelma -Kokoomuksen teltalla riitti väkeä

Uutiset, sunnuntaina 23.11.2014

Kansanedustaja Timo Heinonen avasi joulun glögikierroksen lauantaina 22. marraskuuta Riihimäeltä. Riihimäen Kokoomus oli mukana perinteisillä Saksalaisilla Markkinoilla ja glögi ja piparkakut tekivät kauppansa. Myöskään juttukavereista ja jutunaiheistakaan ei ollut pulaa.

– Ei todellakaan. Väkeä valtavasti liikkeellä ja monta hyvää keskustelua. Tuttuja aiheita valtiontaloudesta normitalkoisiin ja puolustusvoimista ilmatilanloukkauksiin ja Rosatomiin. Mutta myös oman seutukuntamme asiat puhuttivat, kertoi Timo Heinonen markkinoiden jälkeen.

Heinosen kanssa Saksalaisilla Markkinoilla ahkeroi myös Timon nuorisotiikin tekijöitä. Kokoomusnuorten jakoivat esitteitä ja tarjosivat glögin ja pipareiden päällee vielä suut makeiksi Fazerin Sinisillä.

– Riihimäen nuorista on rakentunut nyt tällainen aivan uusi porukka. Mahtavia nuoria lukiolaisia ja uskomaton into ja halu tehdä ja auttaa. Vetää sanattomaksi, hymyili Heinonen nuorten talkooapua.

Marras-joulukuun aikana Heinonen kiertää ympäri Hämettä lukuisissa glögitilaisuuksista. Kiertueella pysähdytään mm. Nastolaan, Lahteen, Hollolaan, Hämeenlinnaan, Forssaan ja vielä toistamiseen Riihimäellekin.

– Tämä Jouluglögikiertueeni on yksi sellainen perinne. Tällä kertaa mukaan lähtee myös muutama muukin meidän hämäläinen eduskuntavaaliehdokas osaa tilaisuuksista. Oli hauska huomata, että intoa tällaiseen yhteiseen kierrokseen löytyi kun sitä ehdotin.

Jouluglögikiertueen päivät ja paikat löytävät kotisivujen Kalenterista. Kiertue täydentyy vielä lähipäivinä.

Kommentit